Nie je to len o The Last of Us alebo o zombíkoch. O týchto postapo seriáloch si možno ešte nepočul.Twitter/thebreasident, Lornetweets, Facebook/revolution/
StoryEditor

Smútiš za prvou sériou The Last of Us? Tieto postapokalyptické seriály môžu byť dobrou náhradou

Michal Čiernik25.03.2023., 09:00h

Nie je to len o The Last of Us alebo o zombíkoch. Tieto postapo seriály ti určite skrátia čas čakaním na novú sériu populárnej hernej adaptácie.

Lajkuj Brainee.sk na

Revolution

Pred pätnástimi rokmi neznámy jav natrvalo vyradil z prevádzky všetku elektrinou poháňanú technológiu na planéte, od počítačov a elektroniky po motory áut, prúdové motory a batérie. Ľudia boli nútení prispôsobiť sa svetu bez elektrickej energie a v dôsledku kolapsu verejného poriadku v mnohých oblastiach vládnu bojové skupiny a milície. 

Séria sa zameriava na rodinu Mathesonovcov, ktorí vlastnia kľúčom nielen k zisteniu toho, čo sa stalo pred pätnástimi rokmi, ale aj k možnému spôsobu zvrátenia týchto účinkov.

See

Seriál sa začína začiatkom dvadsiateho prvého storočia, keď sa divákom predstaví smrtiaci vírus, ktorý vyhladil veľkú väčšinu ľudstva. Výsledkom bolo, že len necelé dva milióny ľudí vyviazli nažive, no ich prežitie niečo stálo. Zvyšní ľudia bohužiaľ stratili zrak, rovnako ako ich vzdialení potomkovia. 

O pár storočí neskôr sa ľudia slepote prispôsobili a našli nové spôsoby, ako sa stať plnohodnotnými členmi svojich komunít. Zrak sa stal nebezpečným mýtom, preto, keď sa narodia deti so zrakom, všetko sa razom mení. Seriál má tri série.

image

Seriál Walking Dead síce končí, ale zombie apokalypsa pokračuje. Pozri si pripravované seriály z úspešného sveta nemŕtvych

Okrem týchto seriálov je samozrejme k dispozícii aj populárny seriál The 100 kedy Sto rokov po jadrovej apokalypse na Zemi je na jej povrch vyslaných 100 obyvateľov vesmírnej stanice, aby zistili, či je obývateľná. Ak však obľubuješ zombie apokalypsy, klasika The Walking Dead spolu so svojimi spin-offmi neomrzí asi nikdy.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 13:56