Pozri si februárové novinky na HBO MaxTwitter/harleyposts, Tiff_net, Thetooncrave/
StoryEditor

Animované seriály pre dospelých či romantická oscarová klasika. HBO svojich fanúšikov vo februári nešetrí

Michal Čiernik02.02.2023., 09:00h

Harley Quinn vo valentínskom animovanom špeciáli pre dospelých či dokument podľa skutočnej udalosti o vraždiacej kongresmanke. HBO si vo februári pripravilo pre svojich fanúšikov plno prekvapení.

Lajkuj Brainee.sk na

Asi najväčším ťahúňom na HBO budú v tomto mesiaci nové diely The Last of Us. Streamovacia platforma však nevsádza len na túto jednu kartu a svojim predplatiteľom ponúka široké portfólio zaujímavých titulov.

Flordelis: A Family Crime - seriál (2. február)

Táto mini séria štyroch hodinových častí rozpráva príbeh Flordelis dos Santos de Souza, ktorá bola odsúdená na 50 rokov po tom, čo bola uznaná vinnou z prípravy vraždy svojho manžela a pastora Andersona do Carma. Dokument sleduje bývalú kongresmanku Flordelis po zločine, keď je zatknutá, obvinená a nakoniec odsúdená.

Empire of Light - film (7. február)

Empire of Light sa odohráva v anglickom pobrežnom meste na začiatku 80. rokov 20. storočia. Je to presvedčivá a dojímavá romantická dráma o sile ľudského spojenia v turbulentných časoch od oscarového režiséra Sama Mendesa. Herecké obsadenie na čele s držiteľkou Oscara Oliviou Colman, držiteľom BAFTA Michealom Wardom a ďalším držiteľom Oscara Colinom Firthom zaručuje kvalitu, ktorá sa vo výslednom diele patrične odráža.

Harley Quinn: A Very Problematic Valentine‘s Day Special - film (9.február)

Fanúšikovia sa môžu pripraviť na epizódu plnú lásky, ale aj vášnivého sexu medzi Harley a Ivy. Dokonca až tak vášnivého, že rozprúdi krv v žilách úplne všetkým. A tak v uliciach Gothamu nebude nik, kto by zo seba nestrhol šaty, a to len vďaka kúzlu, ktoré Ivy omylom zoslala na celé mesto. Seriál prichádza ako príjemné bonusové osvieženie medzi treťou a štvrtou sériou Harley Quinn.

Poor Devil - seriál (17. február)

Ide o animovaný seriál pre dospelých od tvorcov Miguela Estebana, Joaquína Reyesa a Ernesta Sevillu. Poor Devil je prvá animovaná séria objednaná v Španielsku spoločnosťou HBO Max a produkovaná spoločnosťou Buendía Estudios.

image

Španielsky romantický seriál na Valentína či David Harbour ako plešatý duch v šialenej komédii. Netflix ťa vo februári poteší

Príbeh sa sústreďuje okolo Stana, ktorý je na prvý pohľad len obyčajným chlapcom. Až na to, že je antikrist, ktorému do dovŕšenia 666 mesiacov chýba už len ten posledný. V tomto veku totiž musí splniť svoje proroctvo a uvrhnúť ľudstvo do hrôzy a chaosu. Na tom by nebolo vôbec nič zlé, ale Stana oveľa viac zaujíma spev a tanec v muzikálovej show na Broadwayi.

The Last of Us

Počas februára bude HBO pokračovať vo vydávaní nových epizód The Last of Us, adaptácie obľúbenej apokalyptickej akčnej hry. Sledovať môžeš ako Joel (Pedro Pascal) a Ellie (Bella Ramsey) bojujú proti všetkým postapokalyptickým prekážkam, aby prežili. Nové epizódy sa vysielajú každý týždeň v nedeľu až do finále v marci.

Tento mesiac prináša 1. februára na platformu aj krátke filmy The American Black Film Festival (ABFF), ktoré zahŕňajú víťaza ceny HBO Short Film Award Another Country spolu s finalistami Talk Black, The Family Meeting a Pens & Pencils.

image

Bolo to ako vojnová zóna, ľudia kolabovali. Prezradili účinkujúci pripravovanej Squid Game reality šou

Od začiatku mesiaca pribudnú aj klasiky ako horor Blair Witch z 2016, bondovky Casino Royale, Octopussy či GoldenEye a pre milovníkov komédií prvé tri filmy Scary Movie. Pre fanúšikov dokumentov a reality šou pripravilo HBO prvé série zo seriálov Love Off the Grid,  Hungry for Answers a The Culpo Sisters.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 02:06