V roku 2023 ťa čaká bohatá ponuka seriálov zo sveta Walking Dead.Twitter.com/the Walking Dead On Amc/
StoryEditor

Seriál Walking Dead síce končí, ale zombie apokalypsa pokračuje. Pozri si pripravované seriály z úspešného sveta nemŕtvych

Michal Čiernik10.08.2022., 12:00h

The Walking Dead sa chýli ku koncu so svojou jedenástou sezónou. Koniec vlajkovej série, ktorá je v srdciach fanúšikov už viac ako desať rokov, neznamená, že tento zombie svet skončí s ňou. Pozri si, čo všetko vieme o chystaných spin-off seriáloch zo sveta Živých mŕtvych.

Lajkuj Brainee.sk na

Seriál má už vonku dve spin-off série, Fear the Walking Dead a The Walking Dead: World Beyond. Toto číslo však v blízkej budúcnosti narastie. Niektoré z naplánovaných seriálov zahŕňajú kľúčové postavy, ktoré milujeme alebo nenávidíme celé sezóny, ale aj nové tváre.

Nerozlučná dvojka sa rozdelí

Najprv začneme tým seriálom, o ktorom vieme od roku 2020, no prešiel prekvapivou zmenou. Carol a Daryl boli od druhej sezóny dvaja najlepší priatelia. Prvotná myšlienka dať im vlastnú show teda nie je vôbec prekvapením. Spin-off Carol a Daryl Walking Dead sa mal začať vyrábať po skončení vlajkovej lode s dátumom vydania niekedy v roku 2023. Variety však prekvapivo potvrdilo, že Melissa McBride, ktorá hrá Carol, teraz opustila show. Bude to teda jazda len s Darylom.

image

Je to oficiálne: HBO Max ako ho poznáme čoskoro skončí. Spojí sa s ďalšou streamovacou platformou

Daryl je postava, ktorá nemá ani komiksovú predlohu. Dospel však k tomu, že má rovnako veľa fanúšikov, ak nie viac, ako samotný Rick Grimes. Spin-off privedie Davida Zabela ako showrunnera. Bude to prvýkrát, čo Zabel vstúpi do sveta The Walking Dead. Ale bude ho viesť Angela Kang, ktorá bude výkonnou producentkou šou. Kang riadi vlajkovú loď série od deviatej série.

image

Spinoff Carol a Daryl Walking Dead sa mal začať vyrábať po skončení vlajkovej lode s dátumom vydania niekedy v roku 2023.

Twitter.com/ Jai Bhagwan/
 

Nové herecké obsadenie prináša do sveta nemŕtvych zaujímavé oživenie

Tales of the Walking Dead je šesť epizódová antologická séria, ktorá bude mať premiéru 14. augusta.  Nevieme nič o príbehoch alebo zápletkách, ale herecké obsadenie vyvoláva veľa otáznikov. Parker Posey či Olivia Munn známa ako Psylock z X-Mena, a niekoľko ďalších vstupujú do tohto sveta ako nové postavy. Ale nájdu sa tam aj známe tváre.  Na Comic-Cone v San Diegu sme dostali úplný trailer, aby sme videli, koho budú títo herci hrať. Trailer zahŕňa všetko od temných politických udalostí až po drámu „Alfi, kým nebola Alfa“. To potvrdzuje, že budú príbehy siahajúce až na začiatok apokalypsy. 

&type=youtube&iframe_regex_params">

Nečakané spojenectvo

Ak by si na začiatku 11. série povedal nejakému fanúšikovi, že Maggie a Negan spolu zažijú svoje vlastné šesťdielne dobrodružstvo, mysleli by si, že si blázon. Ale je to pravda. Isle of the Dead príde v roku 2023 s Eli Journé, výkonným producentom a spisovateľom The Walking Dead ako showrunnerom. Duo navštívi New York City z neznámeho dôvodu. A podľa producenta Scotta Gimplea to bude chaotická jazda, ktorá zahŕňa bojujúce frakcie. Bude sa to odohrávať na ostrove Manhattan, ktorý bol ponechaný chodcom pred 12 rokmi, keď obsadili Manhattan. Vláda sa rozhodla vyhodiť všetky mosty a tunely a nechať ostrov len mŕtvym. A teraz, o 12 rokov neskôr, je tu miliónové stádo chodcov, ktoré dominuje uliciam Manhattanu. Maggie a Negan idú na ostrov, kde je malá civilná frakcia, ktorá žije v oblakoch vo výškových budovách nad krvilačnými príšerami. 

image

Duo navštívi New York City plné chodcov.

Twitter.com/kellyoween/

Najočakávanejší seriál

Posledný panel The Walking Dead na San Diego Comic-Con 2022 nám priniesol dve správy - jednu dobrú a druhú zlú. Áno! Sériu Rick a Michonne si môžeš pozrieť už na budúci rok! Nie, filmy s Rickom Grimesom nebudú. Táto séria predstavuje epický milostný príbeh dvoch postáv, ktorý zmenil svet. Oddelené vzdialenosťou. Nezastaviteľnou silou. Duchmi toho, kým boli. Rick a Michonne sú uvrhnutí do iného sveta, postaveného na vojne proti mŕtvym. A nakoniec na vojne proti živým. Podarí sa im nájsť jeden druhého alebo zistia, že aj oni sú Walking Dead?

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. apríl 2024 07:33