Netflix v marci.Twitter/c21media, Mixleven, Comicbook,/
StoryEditor

Druhá séria Shadow and Bone či prvý stand-up špeciál vysielaný naživo. Netflix v marci určite nesklame

Michal Čiernik01.03.2023., 09:00h

Netflix prinesie v marci radu noviniek. Od novej animovanej rozprávky, cez prvú šou vysielanú naživo až po pokračovanie dlho očakávaného fantasy seriálu. Vybrať si musí naozaj každý.

Lajkuj Brainee.sk na

Sex/Life – 2. séria (3.marec)

Prvá séria romantické komediálneho seriálu uchvátila fanúšikov vďaka svojim pikantným scénam a erotickým momentom. Podobnú nádielku môžeme očakávať aj v druhej sérii, pri ktorej ostáva ako výkonná producentka Stacy Rukeyser, ktorá predtým pracovala ako producentka na  UnREAL  a Twisted.

Príbeh inšpirovaný knihou 44 Chapter About 4 Men od autorky B. B. Easton sa bude aj v druhej sérii točiť okolo milostného trojuholníka hlavných postáv Billie, Cooper a Brada. Všetky postavy stvárnia rovnaký herci ako v prvej sérii.

Chris Rock: Selective Outrage (4. marec)

Pôjde o vôbec prvé živé vysielanie Netflixu. Postará sa oň známy komik Chris Rock so svojim stand-up špeciálom. Vysielať sa bude zo slávneho nočného klubu Comedy Store v Los Angeles na Sunset Boulevard. Prvým hosťom špeciálu bude Ronnie Chieng a okrem iných neskôr vystúpia aj Leslie Jones, Deon Cole či Arsenio Hall.

Luther: The Fallen Sun - film (10. marec)

Tento nový kriminálny triler slúži ako filmové pokračovanie rovnomenného britského televízneho seriálu z rokov 2010 až 2019. Postavu Johna Luthera si zopakuje Idris Elba, ktorý na filme pôsobí aj ako producent.

Shadow and Bone - 2.séria (16. marec)

Osud Aliny Starkov a Malyena stále visí vo vzduchu ale ako  naznačuje finále 1. sezóny, nebezpečenstvo ešte len začína. Generál Kirigan (Ben Barnes) sa v 2. sezóne opäť objavuje a je ešte silnejší ako predtým.

image

Bolo to ako vojnová zóna, ľudia kolabovali. Prezradili účinkujúci pripravovanej Squid Game reality šou

2. séria Shadow and Bone má premiéru 16. marca a prinesie viac priateľstiev, novú romantiku, väčšie bitky, epické dobrodružstvá a šokujúce rodinné tajomstvo, ktoré môže všetko zmeniť.

The Magician‘s Elephant - film (17. marec)

Nový animovaný rodinný film od režisérky Wendy Rogers, ktorý napísal Martin Hynes. Ide o príbeh z rovnomenného románu Kate DiCamillo z roku 2009. Dej sleduje život malého chlapca Petra, ktorý hľadá svoju dávno stratenú sestru. Nájsť ju však dokáže len pomocou kúzelného slona. Aby ho však získal, musí splniť tri priam nemožné úlohy.

The Kingdom/El Reino - 3. Séria (22. marec)

El Reino, argentínsky politický triler, sa vráti v druhej a poslednej sérii s epickou bitkou medzi dobrom a zlom. Dej sa točí okolo Emilia Vázqueza Penu, ktorý sa stane argentínskym prezidentom po tom, čo záhadný muž zavraždí jeho kandidáta. Ako sa však udalosti vyvíjajú, ukazuje sa, že nový prezident, ktorý sa zdá byť na túto prácu vhodný, nie je tým, za koho sa vydáva.

Murder Mystery 2  – film (31. marec)

Takmer po štyroch rokoch sa  Adam Sandler a Jennifer Aniston  opäť stretávajú, aby si zopakovali svoje úlohy tajných agentov v pokračovaní šialenej akčnej komédie.

Vyzerá to tak, že Nick a Audrey si teraz urobili z pátrania prácu na plný úväzok a mieria do Paríža, aby vyriešili nový prípad. Ako sa očakáva, určite to bude ďalšie bláznivé, veselé dobrodružstvo. Murder Mystery 2 napísal James Vanderbilt a režíroval Jeremy Garelick , pričom Sandler bol jedným z producentov.

image

Hej, Netflix! Máme pre teba tipy na ďalších šialencov, ktorí by si zaslúžili svoju vlastnú mrazivú minisériu

Okrem týchto noviniek si Netflix pripravil pre svojich fanúšikov aj celú plejádu klasík. Už od prvého marca bude k dispozícii celá trilógia Vo štvorici po opici, Magic Mike, Sedem rokov v Tibete či zatiaľ posledný film The Hunger Games.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 15:49