Zábery z nakrúcania seriálu House of the DragonInstagram/
StoryEditor

Telefón v ruke, cigareta v ústach a dobrá nálada. Skráť si čakanie na finále House of the Dragon fotkami z nakrúcania

Miroslav Kamody22.10.2022., 13:00h

Máme pre teba takmer štyri desiatky fotografií z nakrúcania momentálne najpopulárnejšieho seriálu z dielne HBO.

Lajkuj Brainee.sk na

Seriál House of the Dragon z dielne HBO pokračuje v úspechu Game of Thrones. Sledovanosť trhá od začiatku rekordy platformy a kritici spolu s fanúšikmi chvália dej aj samotné spracovanie. Nás už o pár hodín čaká vyvrcholenie prvej série, po ktorej bude nasledovať minimálne rok a pol dlhé sucho od diania vo svete Westerosu.

image

Nedokončila školu a zarábala si umývaním riadov. Dnes je z nej Targaryenská princezná a Hollywoodska hviezda

Príbeh sa odohráva pred udalosťami Game of Thrones a zameriava sa na komplikované vzťahu rodu Targaryenovcov. Prvé veľké vyvrcholenie sa očakáva v nasledujúcej epizóde, ktorá nesie názov The Black Queen. Ešte pred tým, než sa dozvieme, ako séria skončí, si môžeš čakanie na finále skrátiť fotografiami z nakrúcania, o ktoré sa podelili priamo herci.

Vidieť, že na pľace nechýbala dobrá nálada. Je vtipné sledovať, ako sa medzi historickými kulisami prechádzajú herci s cigaretou v ústach, telefónom v ruke a moderným oblečením na sebe.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 06:27