Záber z filmu Guardians of the Galaxy Vol. 3YouTube/Marvel Entertainment
StoryEditor

Strážcovia Galaxie sa vracajú v traileri pre tretí film. Priprav sa na emotívnu jazdu, Baby Rocketa a kopu humoru

Miroslav Kamody02.12.2022., 09:00h

Pre mnohých milovaných hrdinov bude tento film úplne posledným. A cítiť to aj zo samotného traileru.

Lajkuj Brainee.sk na

Marvel sa rozhodol dať komiksovým fanúšikom predčasný vianočný darček. Len pár dní po premiére vianočného špeciálu Strážcov galaxie na streamovacej platforme Disney+ totiž uverejnil trailer pre tretie pokračovanie.

Ako píše portál Comingsoon, prvé zábery pre Guardians of the Galaxy Vol. 3 boli odpremiérované počas Comic-Con Experience 2022. A fanúšikovia prirodzene šaleli.

„V Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 vyzerá v týchto dňoch naša milovaná banda nezbedníkov trochu inak,“ píše sa v oficiálnej synopse, ktorú štúdio zdieľalo spolu s trailerom.

Emotívne scény aj poriadna dávka humoru

„Peter Quill, ktorý sa stále spamätáva zo straty Gamory, musí zhromaždiť svoj tím, aby bránil vesmír a zároveň chránil jedného zo svojich. Misia, ktorá, ak nebude úspešne dokončená, môže viesť ku koncu Strážcov, ako ich poznáme.“

Ako trailer prezrádza, Strážcovia sa stretnú s Gamorou, ktorú sa Quill bude určite snažiť presvedčiť o spoločnej minulosti. Problémom však je, že Gamora, ktorú miloval a ona milovala jeho, zomrela rukou Thanosa v Avengers: Endgame.

image

RECENZIA Pokračovanie Black Panthera je jednou z najlepších marveloviek. Prečo ťa ale možno vôbec nebude baviť?

Táto Gamora pochádza z časovej línie, v ktorej sa Strážcovia nikdy nestretli. Okrem tejto linky však budeme sledovať aj príbeh Rocketa. Je pravdepodobné, že sa dozvieme, ako vlastne vznikol. Vo flasbackoch uvidíme aj Baby Rocketa.

Návraty aj nové tváre

Na druhú stranu nám vyrástol Groot, ktorý sa približuje k výzoru v prvom filme. Trailer ponúka množstvo humorných, ale aj emotívnych scén. Vieme totiž, že mnohí herci sa už v ďalších filmoch neobjavia. Spôsob ich odchodu je však nateraz neznámy.

image

Plagát k filmu Guardians of the Galaxy Vol. 3

Marvel Studios

Z hercov sa vracajú Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Sean Gunn, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper a Vin Diesel, ktorí si zopakujú svoje úlohy ako Star-Lord, Gamora, Drax, Kraglin, Nebula, Mantis, Rocket a Groot.

Okrem toho sa predstavia aj nováčikovia v rámci Marvel Cinematic Universe. Will Poulter stvárni mocného Adama Warlocka, ktorého sme prvýkrát mohli vidieť v potitulkovej scéne druhých Strážcov Galaxie.

Vo filme sa predstaví aj herec Chukwudi Iwuji. Premiéry v slovenských kinách sa dočkáme takmer presne o šesť mesiacov, 4. mája budúceho roka.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 17:38