Najnevkusnejšie zariadené bytyFacebook/VIRTUÁLNE MÚZEUM GÝČA
StoryEditor

„Kolotočársky" dom či posteľ s jednorožcom. Najnevkusnejšie zariadené byty

kov26.11.2021., 14:06h
Každý sa snažíme zariadiť si svoje byty či domy v štýle, aký sa nám páči a ktorý, si môžeme dovoliť. Nie každý má však dobrý vkus a preto sú niektoré interiéry doslova oslavou nevkusu. V našom výbere ti prinášame desať najhorších.
Lajkuj Brainee.sk na

Facebooková stránka Virtuálne múzeum gýča pravidelne uverejňuje rôzne bizarné či gýčové kúsky, ktorými si ľudia dokážu zohaviť svoje obydlie. A niektoré kúsky, sú ozaj silná káva.

Priprav sa na jazdu absolútnym peklom v interiéroch. 

Rozprávkový dom v Rusku

Načo mať iba bizarný interiér, keď môžeš pútať pozornosť už exteriérom? Povedali si, pravdepodobne majitelia tohto „zámku v paneláku". S románskou rotundou a vyhliadkovou vežou, majú skutočne aristokratické bývanie. Kto vie, čo si o tom myslia susedia.

Obraz v reštaurácii

V reštauráciách a stravovacích zariadeniach na kúpaliskách, by človek asi nečakal na stene žiadneho Van Gogha či Rembrandta, stačilo by niečo pekné. Samozrejme krása je subjektívna vec a niekto si ju predstavuje aj takto.

Romantická práčka

Myslel si si, že závoje nosia len nevesty a princezné? Omyl. Môže ho mať aj práčka, samozrejme na práčke nesmú chýbať sošky labutí. Hotová romantika pri domácich prácach. Niektorí ľudia skrátka milujú dekorácie.

Svadobná kuchynská linka

Ďalší romantický kúsok v našom výbere. Väčšina ľudí si svoje svadobné fotky uloží do albumu, alebo si ich dajú zarámovať. Týmto manželom to však nestačilo a ako dôkaz svojej lásky, si nimi pokryli celú kuchynskú linku.

Poľovnícka dekorácia

Preparované zvieratá sú interiérová kategória, ktorá je desivá sama osebe. Niektorí ľudia sú však takí „tvoriví", že dokonca neváhajú viacero zvierat spojiť dokopy. Po tomto, si už môžeš povedať, že si už videl naozaj všetko.

Stôl v „ázijskom štýle"

Každý si svoj „zenový kútik" predstavuje inak. Niekomu sa vybaví zátišie s bonsajmi, iný k tomu potrebuje stôl, ktorý mu drží socha sumo zápasníka. Bizarnosť zjavne nemá hranice.

Vila na Pereši

Mojsejovci boli pár, ktorý dal na Slovensku slovu gýč úplne nový rozmer. Dnes už exmanželia, svojho času obývali slávnu vilu na košickom Pereši. Okázalý luxus a výstredné zariadenie bolo ich trademarkom, no v súčasnosti už vila vyzerá úplne inak.

 Volanie divočiny

Niekedy je menej naozaj viac. Ak skombinuješ tigriu prikrývku, obraz s delfínmi ako z motivačného citátu a tapetu s poličkami, tak ti z toho pravdepodobne nevyjde nič vkusné.

„Kolotočársky" dom

Nechceme si ani predstavovať, čo sa asi nachádza v tomto interiéri. V dome by mohol bývať napríklad taký majiteľ autodrómu, alebo aspoň obrovský fanúšik Avatara. Prevedenie je síce pekné, avšak to, kde sa „maľba" nachádza, je tiež dôležité.

Posteľ s jednorožcom

Ak ešte váhaš s vianočným darčekom, máme pre teba tip. Posteľ s jednorožcom je to, čo tvojej izbe dodá ten správny štýl. Samozrejme, jeden jednorožec je málo, preto je jeho podobizeň na každom vankúši.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 20:07