Brainee x CanvaDreamstime
StoryEditor

Odhalili najväčšie trendy v randení a zoznamovaní pre rok 2024. Dominovať im budú vzťahy s veľkými vekovými rozdielmi

Miroslav Kamody26.11.2023., 09:30h

Ľudia menia svoje priority. 63 percent účastníkov štúdie uviedlo, že vek nie je určujúcim faktorom pri ich hľadaní lásky. Ďalších 59 percent žien uviedlo, že by boli ochotné randiť aj s mladšími

Lajkuj Brainee.sk na

Populárna zoznamovacia aplikácia Bumble odkryla predpovedané trendy na rok 2024, a podľa všetkého sa očakáva nárast medzigeneračných vzťahov. Ako informuje portál Indy100, vzťahy s vekovým rozdielom, teraz premenované na „Gen-Blend vzťahy“, boli dlho tabu, ktoré zrejme neumrie.

Ľudia menia svoje priority

Podľa odborníkov na zoznamovanie však 63 percent účastníkov štúdie uviedlo, že vek nie je určujúcim faktorom pri ich hľadaní lásky. Ďalších 59 percent žien uviedlo, že by boli ochotné randiť aj s mladšími. Odborníčka na sex a vzťahy, doktorka Caroline Westová, verí, že zistenia sú „naozaj zaujímavé“, pretože znamenajú, že ľudia sa nedržia zabehnutých zásad.

image

Po*ebte sa, odkazuje Billie Eilish ľuďom, ktorí kritizujú jej prsia. V novom rozhovore prezradila, že ju priťahujú ženy

„Keď roztrhnete túto knihu pravidiel a dovolíte si randiť s ľuďmi, s ktorými ste možno predtým nechodili, môžete získať nové skúsenosti a skutočne nájsť niekoho, kto je pre vás ten pravý, a nie niekoho, kto by sa snažil zapadnúť do vašej malej škatuľky, do ktorej by ste ich predtým chceli natlačiť,“ povedala pre portál.

Spoločnosť má rozdielne názory

Samozrejme, vekové rozdiely nie sú novým pojmom a v minulosti vyvolali rozdeľujúce debaty, vrátane toho, keď mal 83-ročný Al Pacino začiatkom tohto roka dieťa so svojou 29-ročnou priateľkou. Počas tejto doby Emma Flint pre The Independent zareagovala a povedala, že by sme sa mali všetci jednoducho starať o svoje veci a pokračovať vo svojom živote.

image

Trendy v zoznamovaní na rok 2024

Brainee x Canva

„Môj partner je o 33 rokov starší ako ja: má 65, ja 32. A naozaj nemôžem byť šťastnejšia,“ napísala. „Hoci týmto obavám rozumiem, nemôžem sa ubrániť myšlienke, že stále strkáme nos do vecí iných ľudí. A to nie je fér. Nie je načase, aby sme dali svojej cenzúre pokoj?“ dodala. Ak si single, možno je pred začiatkom nového roka najvyšší čas prehodnotiť svoje priority.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
30. apríl 2024 19:33