Billie EilishTASR/AP Photo
StoryEditor

Po*ebte sa, odkazuje Billie Eilish ľuďom, ktorí kritizujú jej prsia. V novom rozhovore prezradila, že ju priťahujú ženy

Miroslav Kamody14.11.2023., 15:00h

Speváčka v novom rozhovore otvorene prehovorila o tom, ako si poradila s hejtermi, aj ako vnímala samú seba. Padli v ňom aj tvrdé vyjadrenia, po ktorých sa na speváčku možno začneš pozerať inými očami.

Lajkuj Brainee.sk na

Speváčka Billie Eilish patrí k najpopulárnejším mladým interpretkám na celom svete. Sláva však prináša aj množstvo trolov a hejterov, s ktorými Billie bojuje už celé roky. V novom rozhovore pre Variety sa speváčka otvorene rozhovorila o svojom živote aj vyrovnávaním sa s neoprávnenou kritikou na internete.

Eilish kritizovala ľudí, ktorí ju a ďalších umelcov „trolujú” na sociálnych sieťach. Hovorila o tom, ako bola sexualizovaná, keď vyrastala. Mnohí boli na internete doslova posadnutí jej telom a ona neskrývala frustráciu z toho, akú veľkú pozornosť priťahovali jej veľké prsia.

image

Fanúšikovia chvália Billie Eilish. Namiesto súkromného tryskáča sa presúva bežnými linkami spolu s turistami

Takto vyzerám

„Mám veľké prsia. Od deviatich rokov mám veľké prsia a presne taká som. Takto vyzerám. Nosíš niečo, čo je trochu odhaľujúce, a všetci si hneď povedia: ‘Ach, ale ty si nechcela, aby ťa ľudia sexualizovali? Môžeš mi oblízať zadok! Som doslova bytosť, ktorá niekedy je sexuálna. Po*ejbte sa!”

Okrem toho otvorila aj tému svojej sexuality a svojho vzťahu k ženskosti, pričom prezradila, že sa necítila „ako dievča“. Povedala: „Aby som bola úprimná, nikdy som sa necítila ako žena. Nikdy som sa necítila žiaduca. Nikdy som sa necítila žensky. Musím samu seba presviedčať, že som pekné dievča.”

image

Speváčka Billie Eilish čelí kyberšikane. Hejteri urážajú jej postavu.

Twitter/Billie Eilish Pics

„Identifikujem sa ako ona a podobné veci, ale nikdy som sa v skutočnosti necítila ako dievča. Možno, že sa naozaj nestarám o to, že som sexualizovaná preto, že som sa nikdy necítila žiaduca,” dodala speváčka. Napriek tomu povedala, že si vybudovala „hlboké spojenie“ so ženami vo svojom živote.

Fyzicky ma priťahujú ženy

„Mám hlboké spojenie so ženami v mojom živote, s priateľmi v mojom živote, s rodinou v mojom živote.“ Okrem toho dodala, že ju priťahujú ženy. „Fyzicky ma priťahujú. Ale tiež som z nich a ich krásy a ich prítomnosti taká vystrašená.“

image

Má milióny a neuveriteľný hlas či charizmu. Hejteri si k nej aj tak našli cestu, nepáči sa im postava Billie Eilish

Aj keď má Billie dnes už vzorný odkaz pre trolov, priznala, že sa predtým necítila príjemne. „Nesnažila som sa, aby ma ľudia sexualizovali. A nechcela som, aby ľudia mali prístup k môjmu telu, dokonca ani vizuálne. Keby som to vtedy ukázala, bola by som úplne zničená, keby ľudia niečo povedali.“

Dnes sa však už speváčka cíti oveľa bezpečnejšie a je hrdá na to, kde je. „V mojom živote sa cítim dobre. Mám pocit, že sa zo mňa stáva človek, ktorého naozaj milujem a robím veci, na ktoré som skutočne hrdá. V mnohých ohľadoch v živote mám pocit, že sa práve teraz prebúdzam,” dodala.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
06. máj 2024 16:13