Odborníčka na randenie má tip, ktorý poriadne prevetrá tvoju peňaženkuBrainee x Canva
StoryEditor

Odborníčka na randenie prišla s bizarným pravidlom. Ženy by nemali spať s mužom, kým na ne neminie aspoň dve tisícky

Miroslav Kamody06.11.2023., 12:00h

Chceš si nájsť partnera či partnerku na dlhodobý vzťah? Podľa odborníčky na randenie by si sa mal pripraviť siahnuť poriadne hlboko do vrecka.

Lajkuj Brainee.sk na

Byť single a randiť v roku 2023 je poriadne divoké. Výber sa zdá byť čoraz horší a nároky kladené z oboch strán len málokedy splynú v zmysluplný vzťah, ktorý stojí za niečo viac, ako pár nezáväzných nocí. A to aj napriek tomu, že začiatok dekády priniesol nárast používania zoznamovacích aplikácií.

Ako pripomína portál LadBible, okrem toho sa objavilo aj množstvo nových pojmov, ako napríklad „phubbing“ (ignorovanie človeka kvôli venovaniu pozornosti telefónu) či „dexting“ (randenie skrz mobil bez fyzického stretnutia), ktoré definovali určité aspekty modernej kultúry zoznamovania.

image

Fanúšikovia si robia srandu z milostného života Lea DiCapria. Keď prišiel do kín Titanic, jeho frajerka ešte nežila

Priprav si peňaženku

Okrem toho rástlo na popularite aj známe „pravidlo troch rande“, ktoré povzbudzuje ľudí, aby sa s niekým fyzicky nezblížili aspoň do tretieho stretnutia. Predpokladá sa totiž, že v tom čase už bude každý z dvojice vedieť, či má záujem pokračovať vo vzťahu, alebo odísť.

Odborníčka na rande Jana Hocking hovorí, že do tohto celého by sa mala ešte pridať ešte konkrétna suma peňazí - presne 2-tisíc dolárov (1 860 eur). To má povzbudiť ženy, aby odložili vstup do spálne, kým na ne chlap neminie slušné množstvo peňazí.

„Hlavným dôvodom, prečo sa mi toto nové pravidlo zapáčilo, je, že ak je chlap ochotný ísť na toľko rande a zaplatiť 2-tisíc dolárov z vlastného vrecka, potom je veľká šanca, že do vás riadne investuje,” povedala pre news.com.au.

Nedá naň dopustiť

„Chcem povedať, že ak libido vydrží toľko rande, potom je strážcom. Druhým dôvodom, prečo sa mi toto pravidlo páči, a myslím si, že je to najdôležitejšie, je trávenie takého množstva času spolu bez toho, aby sme sa nechali rozptyľovať nahotou, čo nám vlastne môže pomôcť dostať všetky tie neduhy z cesty pekne a skoro,” pokračovala,

Jana priznala, že pôvodne s týmto konceptom vôbec nesúhlasila, pretože aj jej samej sa 2-tisíc zdalo ako príliš veľká suma peňazí, ktoré na niekoho treba minúť. Dnes sa na to však už pozerá tak, že suma poskytuje dostatok času na to, aby si zistil, či konkrétna osoba skutočne za to celé stojí.

image

Niekedy svaly, inokedy humor. Ženy si mužov vyberajú podľa toho, aký typ vzťahu vyhľadávajú

Odborníčka na zoznamovanie hovorí, že táto teória zjavne nefunguje pre tých, ktorí sú  bohatí, pretože nemajú žiadny problém takúto sumu utratiť. „Nechala som svoju myseľ zablúdiť k tým párom pánov, s ktorými som skočila do postele po troch až piatich rande, a pomyslela som si: ‘Šup, keby som žila podľa tejto teórie, pravdepodobne by som sa mohla vyhnúť niekoľkým chybám‘,” dodala na záver.

ANKETA
Myslíš si, že ide o správny prístup k randeniu?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 13:03