Twitter vs. Meta.Archív
StoryEditor

Rýchly koniec? Podľa Marka Zuckerberga sa jeho súboj s Elonom Muskom pravdepodobne konať nebude

Miroslav Kamody31.07.2023., 10:00h

Ak by sa súboj skutočne konal, v klietke by sa stretli dvaja extrémne bohatí rivali, ktorých sociálne siete sú si navzájom obrovskou konkurenciou.

Lajkuj Brainee.sk na

Vyzerá to tak, že fanúšikovia miliardárov, ktorí sa mali v klietke pobiť o svoju hrdosť a nadvládu nad sociálnymi sieťami, budú mať hlavu v smútku. Podľa exkluzívneho zvuku, ktorý získala agentúra Reuters, sa zdá, že zápas medzi Markom Zuckerbergom a Elonom Muskom sa nekoná.

image

Zápas v klietke o nadvládu nad sociálnymi sieťami. Mark Zuckerberg odpovedal na výzvu Elona Muska

Problémy s plánovaním

Na zvukovom zázname je počuť, ako prekvapivo nadšený Zuckerberg hovorí na porade zamestnancom spoločnosti Meta, že si „nie je istý, či sa to dá dokopy“. Tieto komentáre k zápasu sa vyskytli počas celofiremnej diskusie o nedávno spustenom rivalovi Twitteru s názvom Threads.

image

Mark Zuckerberg

Reuters

Aby sme boli presní, Zuckerberg nepovedal, že zápas sa neuskutoční, len to zostáva nepravdepodobné. Je teda len na tebe, či vidíš pohár poloprázdny alebo poloplný. Elon Musk, ktorý miluje písmeno X viac ako väčšina ľudí na svete miluje čistý vzduch, na tieto vyjadrenia neodpovedal, no vzhľadom na Zuckerbergovu záľubu v jiu jitsu by sa mu mohlo uľaviť. 

image

Sen Marka Zuckeberga sa rozpadá ako domček z karát. Jeho metaverzum je za rok a pol vo vyše 20-miliardovej strate

O organizáciu sa zaujímala aj UFC

Bitka v klietke sa mala stať nablýskanou záležitosťou v Las Vegas, pričom dvojica sa mala v priebehu posledného mesiaca dohadovať o dátume a konkrétnom mieste. Dana White, prezident UFC, tiež novinárom povedal, že organizácia je pripravená pomôcť s podujatím.  

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 20:18