Brocarde sa rozviedla s duchom, za ktorého sa pred necelým rokom vydala.Instagram/brocarde
StoryEditor

Žena sa vydala za ducha z viktoriánskej éry. Kvôli majetníckosti a podvádzaniu s Marilyn Monroe sa s ním teraz rozviedla

Miroslav Kamody18.07.2023., 10:00h

To, čo jej nový mŕtvy manžel robil, podľa nej prekročilo všetky hranice. Nezostávalo nič iné, ako sa rozviesť počas exorcizmu.

Lajkuj Brainee.sk na

Byť v dlhotrvajúcom vzťahu môže byť niekedy poriadne náročné. Svoje by o tom očividne vedela hovoriť aj Brocarde, ktorá sa vydala za ducha z viktoriánskej éry, píše portál LadBible.

Pozornosť internetu si táto 40-ročná žena získala už oznámením, že je pripravená sa za neho vydať. 40-ročná žena povedala, že „čertovsky pekný“ vojak Edwardo „vtrhol“ do jej spálne počas búrlivej noci a ich osud bol spečatený.

image

Archeológovia zostali v nemom úžase. Našli nekromantský portál do podsvetia, lemovali ho 2-tisíc rokov staré lebky a dýky

Rýchla svadba

Po piatich mesiacoch známosti sa zasnúbili a minulý rok na Halloween (31. október) mali svadbu. Podľa jej slov sa však celý vzťah od tohto momentu začal rúcať ako domček z karát. Brocarde údajne nahnevalo, že Edward sa na na svadobnej ceste na Barry Island vo Walese opil a potom začal byť majetnícky.

Aby toho nebolo málo, duch si mal vyvinúť „znepokojujúcu fascináciu“ Marilyn Monroe, čo jeho manželka neznášala dobre. Podľa jej slov Edwardo často na niekoľko dní zmizne a potom sa vráti s vôňou Chanel č. 5 - charakteristickou vôňou slávnej herečky. Keď sa potom údajne snažila novému manželovi stanoviť hranice, len ho to ešte viac rozhnevalo.

Inej cesty niet

Brocarde teda nemala na výber a vrátila sa do kaplnky, kde si s duchom „vymenili sľuby“ a vykonali exorcizmus. „Náš vzťah bol od začiatku vždy turbulentný, s ostrým kontrastom toho, že on bol hrozivý a majetnícky a potom vrúcny a intenzívny, ale pomaly ma začalo unavovať, že som sa vydala za slobodného ducha, bol nekonzistentný, sotva prítomný.”

Ako dodala, prišla „k záveru, že cesta s Edwardom nemala žiadny pozitívny záver a energia ma ťahala dole.” K rozchodovej konverzácii podľa jej slov však nedošlo. „Poradila som sa s fyzickým médiom, ktoré mi pomohlo presadiť svoje hranice nad Edwardom a pokúsiť sa ho skrotiť, ale nefungovalo to, bol čoraz agresívnejší a odpornejší a začal ma prenasledovať zvukom kričiaceho dieťa.”

image

Katolícky kňaz o modernom exorcizme: Najbližší realite je film Rituál, bez požehnania cirkvi môže dôjsť k smrti

Venovala mu pieseň

„Dospela som k záveru, že jediný spôsob, ako sa zbaviť Edwarda, je vyhnať ho, a tak som sa pustila do trýznivého procesu v kaplnke, v ktorej sme sa zosobášili. Po hodinách bol konečne vyčistený z môjho systému, cítila som sa ľahko a slobodne a vzrušená, že som bol oslobodená od jeho utrápeného ducha,” pokračuje vo svojom bizarnom rozprávaní žena.

Od exorcizmu necítila jeho prítomnosť a ani ho nevidela. Teraz je jej život údajne ľahší a radostnejší. „Som celkom neoblomná. Už nechcem, aby ma Edwardo prenasledoval, takže jeho prítomnosť nie je v mojom živote vítaná.” Na záver oznámilo, že o ich vzťahu napísala pieseň s názvom Just Another Anthem, ktoré má byť posolstvom, že sa posunula ďalej.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. máj 2024 20:07