Vydala sa za ducha, ale bolo náročné nájsť kostol, v ktorom by ich zosobášiliThis Morning/Youtube
StoryEditor

Vydala sa za ducha menom Edwardo. Mali sme problém nájsť kostol, v ktorom by nás zosobášili, hovorí speváčka

Nikola Michalkova07.11.2022., 12:00h

Prípad ženy, ktorá sa chcela vydať za ducha, vyvoláva isté pochybnosti, či to myslí vážne, alebo si len presvedčivo robí srandu. Nakoniec sa jej však podarilo spečatiť svoju lásku a za manžela má ducha.

Lajkuj Brainee.sk na

Nie je nič zvláštne na tom, keď sa žena ide vydávať, plánuje svoj veľký deň, zháňa kostol a kňaza, ktorý by ju zosobášil so svojím milovaným. 31. októbra sa určitá žena stala manželkou. Ako mnohé iné. Nie však hocijakou. Vydala sa totiž za ducha. 

Spoznali sa u nej doma

Speváčka, ktorá je prezývaná ako Brocarde, sa so svojím terajším neviditeľným manželom Edwardom zoznámila, keď sa minulý rok objavil u nej doma uprostred noci. Pri prvom stretnutí bola podľa vlastných slov vydesená. 38-ročná žena z Oxfordshire opisuje svojho partnera ako viktoriánskeho vojaka a prezradila, že ju mal dokonca ignorovať po tom, čo sa objavila v národnej televízii. Už pri tomto tak trochu nahadzujeme nechápavý výraz. Ich prvé stretnutie v nej zanechalo veľmi veľa emócií a pomohlo jej vidieť život aj po smrti. „Slzy mi tiekli po tvári, bolo to veľmi silné,“ uvádza sa na portáli LadBible.

Problém zosobášiť sa

Niet sa čomu čudovať, že nezvyčajný párik mal problém nájsť kostol, v ktorom by sa mohli zosobášiť a spečatiť tak svoju netypickú lásku. „Myslím, že je tu trochu problém s náboženstvom a posmrtným životom. Nie všetci kňazi na to veria,“ povedala. Sama však priznala, že na duchov predtým, ako spoznala svojho neviditeľného manžela, neverila. 

Žena odhalila, že ju z niektorých kostolov mali dokonca vyhodiť a vyhrážať sa jej exorcizmom, keď hľadala miesto na svadbu. Vysvetlila, že všetko, čo chcela, bola „veľká biela svadba“, na ktorej by sa zúčastnili jej najbližší a najdrahší, ale ako sa sama vyjadrila, „mnoho ľudí túto víziu jednoducho nevidí.“ 

Avšak, svadba v štýle kaplnky, sa nezdala byť podľa chuti Edwarda. Speváčka povedala, že jej neviditeľný muž sa „necíti dobre v kostoloch.“ Dostala okrem toho aj inštrukcie, aby mu na ich veľký deň D vyrobila viktoriánsky trojdielny oblek. 

Bol v miestnosti

Počas rozhovoru v show This Morning, Brocarde moderátorom oznámila, že jej milovaný Edwardo bol práve prítomný spolu s nimi. Moderátorka Holly bola práve uprostred diskusie so speváčkou o vzťahu s Edwardom, keď ju zrazu vyrušila speváčkina čelenka, ktorá sa jej zrazu zošuchla z hlavy, pričom Brocarde šokovane zalapala po dychu. Následne oznámila: „Je tu.“ 

Aj napriek tomu, že pravdepodobne nebol zahrnutý do zoznamu hostí pre danú epizódu tejto show, Edwardo sa láskavo objavil aj tak. Phil na speváčkino oznámenie o jeho prítomnosti zažartoval: „Dúfam, že je. Je to váš svadobný deň.“

Speváčka ukázala na moderátorov, keď sa Holly spýtala: „Kde je?“ Moderátorka v kostýme Wednesdey z Addamsocov držala pred tvárou vankúš. Brocarde jej odpovedala otázkou: „Nevidíš ho?“ Či si myslela, že duchov vidí každý a má to byť niečo samozrejmé, to naozaj nevieme. Napokon Brocarde moderátorom oznámila, že sa jej manželovi nepáčia a ospravedlnila sa za jeho správanie.

Komunikácia

Samozrejme, po tejto informácii nastáva otázka, ako spolu komunikujú. Speváčka uviedla, že Edwardo s ňou komunikuje tak, že „prenáša vnemy do jej tela.“ 

„Keď je nablízku, mám pocit, že ma objíma, je to také teplé, vrúcne objatie, a ak sú veci, z ktorých je naozaj nešťastný, prebehnú mi zimomriavky po tele,“ uzatvára. Okrem toho opisuje, že s ním komunikuje aj prostredníctvom sviečok. 

image

Nikto v dome nezostal dlhšie ako šesť mesiacov. Duch mal nájomníkom šepkať sexuálne narážky

Je celkom zvláštne si predstavovať, ako asi ich vzťah musí vyzerať a nastáva, samozrejme, otázka, či ho berie so sebou na verejnosť a rozpráva sa s ním. Ktovie. Ak by si si myslel, že ide len o pokus o žart, pravdepodobne nejde. Speváčka totiž o svojom partnerovi, ktorý je duch, hovorila vo viacerých rozhovoroch, a pravdepodobne, ako sa hovorí, opakovaný vtip nie je vtipný.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 20:11