Najbizarnejšie veci, ktoré si môžeš kúpiť na Amazone.Youtube/Ambrosia/Twitter/Demilked
StoryEditor

Kurací postroj či mäsové ponožky. Toto sú najbizarnejšie veci, ktoré si môžeš kúpiť na Amazone

kov07.07.2022., 08:00h

Máš záujem o deku v tvare tortilly či portrét tváre na zemiaku? Toto všetko a ešte oveľa viac podivných kúskov nájdeš v tomto internetovom obchode.

Lajkuj Brainee.sk na

Amazon je jedna z najpopulárnejších stránok na nakupovanie a množstvo ľudí si ho spája napríklad s predajom použitých kníh, vecí do domácnosti a podobne. Avšak spoločnosť je zároveň aj zlatou baňou bizarností, ako sú napríklad kuracie postroje, živé slimáky či podivné vibrátory.

Brainee ti prináša prehľad tých najväčších bizarností, aké sa na stránke nachádzajú.

Tortillová deka

S priemerným hodnotením 4,8 hviezdičky z viac ako 55 000 recenzií je to jedna z najlepších prikrývok v tvare tortilly na platforme. (Áno, je ich veľa.) „Pre mňa a moju mačku ideálna na maznanie,“ píše jeden fanúšik. "Volá sa Taco a urobil som z neho purrito."

image

Najbizarnejšie veci, ktoré si môžeš kúpiť na Amazone.

Facebook/Dodie‘s Fantastic Deals

Portrét tváre na zemiaku

„Rozdávam ich, aby som propagoval svoju firmu,“ píše jeden recenzent Amazonu o svojich vlastných zemiakových portrétoch. „Je to o niečo náročnejšie ako bežná vizitka, pretože všade, kam idem, musím nosiť obrovské vrece zemiakov." Ludia sú veru rôzni, a marketing si asi každý predstavuje po svojom.

image

Najbizarnejšie veci, ktoré si môžeš kúpiť na Amazone.

Twitter/Demilked

Živé slimáky

Toto už na prvý pohľad vyzerá neeticky, ale ak by si nevedel, na Amazone si môžeš kúpiť aj živé slimáky, píše portál Vice. „Volajú sa Bernie, Bananas a Alfred,“ píše jeden recenzent.

Realistická maska pudlíka

Tento realistický pudel by určite obstál ako veľmi znepokojujúca hallowenska maska. Môžeš si ho kúpiť na jesenný sviatok už v predstihu, ale trebárs aj používať počas letnej sezóny. Najlepšie v parku a na štyroch. Masku pudla aj ďalšie bizarnosti nájdeš v našej galérii.

Kurací postroj

S týmto sa tvoja sliepka už nikdy nestratí! Nehovoriac o tom, že v kuracom svete bude módnou ikonou.

image

Hrdinka vojny. Koza zranila celý pluk ruských vojakov. Stačila jej na to jedna vec

Nafukovací kôň

Ideálny na letnú dovolenku pri mori. No nie?

Traumatizovaný Garfield

Prekliaty Garfield – alebo „Garfielf“, ako ho nazýva recenzent menom John – pravdepodbne v živote videl nejaké s*ačky, no na jeho 4,8-hviezdičkovom hodnotení na Amazone sa to príliš neodrazilo. „Zničil som si život a milujem ho,“ pokračuje John. „Existujem len preto, aby som mu slúžil. Vypil všetku moju brandy a potom sa zvalil na gauč. 10/10 odporúčam,” tvrdí recenzent.

Skákacia lopta s vibrátorom

Športová a sexuálna pomôcka v jednom? Na Amazone nájdeš aj to. Pri jej používaní si môžeš na hlavu trebárs nasadiť masku pudla. „Moja nevlastná mama to miluje!" píše jeden fanúšik.

Mäsové ponožky

„Kozy mi minule začali žuť nohy,“ píše jeden užívateľ týchto ponožiek s potravinárskou potlačou, ktoré majú rôzne motívy, ako napríklad surové mäso, vafle či kukurica. „Nie som si istý, či je to len preto, že to boli kozy, alebo či skutočne verili, že moje členky sú jedlo. Chcel by som myslieť na to druhé. Kozy mám rád.“

Zvonček, ktorý ťa privedie do šialenstva

Táto vec dokáže pípať tri roky. Spúšťa sa v náhodných intervaloch medzi 5 a 45 minútami, a toho komu ho dáš pravdepodobne privedie do šialenstva. Recenzent menom Ken to vraj dal do kancelárie svojho šéfa.

„Kľúčom je nikomu nehovoriť, čo robíte,“ píše. „Ak to zistia.., pravdepodobne dostanem padáka. Ale stojí to za to. Najlepšie je, keď zapípa a môj šéf povie: Počul si to pípanie? A ja sa na neho pozriem a poviem mu, že som nič nepočul,“ dodáva.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 03:43