Najpotetovanejšia matka sveta rozdeľuje Instagram, za tetovania dala desaťtisíce eur.Instagram/Aleksandra Jasmin
StoryEditor

Najpotetovanejšia matka sveta rozdeľuje Instagram, za tetovania dala desaťtisíce eur

iDnes.cz02.07.2022., 13:59h

Trojnásobná matka Aleksandra Jasminová pracuje ako tatérka. Sama je považovaná za najpotetovanejšiu matku sveta a mnohým je tŕňom v oku. Naposledy rozčúlila verejnosť príspevkom na Instagrame, kde pózovala úplne nahá. „Si zlým príkladom pre deti,“ písali jej ľudia pod anonymnými prezývkami.

Lajkuj Brainee.sk na

„Si zlým príkladom pre deti,“ píšu jej ľudia pod anonymnými prezývkami. Chodia jej správy, v ktorých ju anonymovia označujú za nezodpovednú matku, íše portál iDNES.cz.

Materstvo na prvom mieste

Pre ňu je ale materstvo prioritou číslo jeden a svojim trom deťom sa venuje na maximum. „Milujte a budete milovaní,“ hovorí.

Práca s psychikou

Otvorene hovorí o svojej diagnóze, ktorá znie ADHD. Roky berie lieky, ktoré jej práve s touto poruchou pomáhajú.

image

Čech získal niekoľkomiliónové európske dotácie na nanotechnológie. Kúpil si za ne tisíce vláčikov

S tetovaním začala, pretože ju práca s atramentom a ľudskou kožou uspokojovala. Svoju prácu má teda zároveň aj ako terapiu a je vďačná za možnosť vykonávať profesiu, ktorá ju baví.

Odhalenie na Instagrame

Nemala v pláne niekoho pohoršovať alebo provokovať. Iba chcela ukázať svojim budúcim klientom tetovanie, ktoré zdobia jej telo. Mnohí to ale vyhodnotili ako veľkú provokáciu a zlý príklad pre ich deti. „Každý má iný pohľad na svet,“ okomentovala celú situáciu.

Desaťtísíce eur za tetovanie

Cena všetkých jej tetovaní činí v prepočte viac ako 20 000 eur. Niektoré si tetovala sama, iná si nechala urobiť v salónoch po celom svete a zároveň sa zverila do rúk dobrých priateľov. Každé tetovanie pre ňu má zvláštny význam.„Buď ho milujete, alebo nenávidíte. Viem ale iste, že akonáhle to okúsite raz, chcete ďalšie,“ myslí si.

Chce pokryť celé telo čiernou

Prednedávnom sa zamilovala do čiernej farby.

Má v pláne pokryť si čiernym atramentom celé telo a zakryť tak tetovanie, ktoré má. „Bude to len moje tajomstvo,“ hovorí.

Portál iDnes.cz patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, do ktorého patrí aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 03:16