Britney Spears a Sam Ashgari.Dreamstime.com/starstock/Dreamstime.com/starstock
StoryEditor

Britney Spears potratila. Budeme robiť na ďalšom bábätku, hovorí so snúbencom

iDnes.cz15.05.2022., 17:30h

Speváčka oznámila, že prišla o dieťa. Britney Spears bola na začiatku tehotenstva. So snúbencom Samom Asgharim oznámili správu o očakávanom prírastku do rodiny pred mesiacom, čo bolo podľa nich príliš skoro.

Lajkuj Brainee.sk na

„S najhlbším smútkom musíme oznámiť, že sme v ranom štádiu tehotenstva prišli o naše zázračné bábätko. Je to zdrvujúca vec pre každého rodiča. Možno sme mali počkať s oznámením o niečo dlhšie, ale boli sme až príliš nadšení, že sme sa o tak skvelé správy museli podeliť,“ napísala speváčka na  svojom Instagrame, ako uvádza portál iDNES.cz

„Naša vzájomná láska je našou silou. Budeme sa aj naďalej pokúšať o rozšírenie našej krásnej rodiny. Ďakujeme za všetku vašu podporu. Žiadame vás láskavo o rešpektovanie súkromia v tejto ťažkej chvíli,“ dodáva spoločne so snúbencom. 

Britney Spears v apríli oznámila, že so snúbencom Samom Asgharim čaká dieťa. Predtým si nemohla dovoliť otehotnieť, kvôli súdnemu opatrovníctvu. 

„Pri výlete na Maui som veľmi schudla, aby som to zas všetko nabrala späť. Hovorila som si: ‚Čo sa to deje s mojím bruchom? Môj manžel mi povedal: ‚To je len takzvané tehotenské brucho z prejedenia. Tak som si kúpila tehotenský test a... čakám dieťa!“ napísala Britney Spears pred pár týždňami na Instagrame.

image

Keď sa ti minie, zabi sa. TikTokom sa šíri nebezpečná výzva s balzamom na pery

„Štyri dni potom moje brucho vyzeralo, že som ešte oveľa viac ‚prejedená'. Rastie! A ak sú tam rovno dve deti, tak sa asi zbláznim. Nebudem teraz príliš často chodiť von, aby som nedala bulvárnym fotografom rovnako ako v minulosti zarobiť balík na predaj mojich tehotenských fotiek,“ oznámila.

image

Speváčka Britney Spears.

Reuters/mario Anzuoni/

Súd speváčku v novembri po takmer štrnástich rokoch zbavil opatrovníctva jej otca Jamieho Spearsa, ktorý ju údajne nútil vystupovať proti jej vôli, musela brať lítium a nedovolil jej sa vydať za trénera Sama Asghariho. Chodia s ním od roku 2016 a plánujú rodinu.

Hodnota majetku speváčky sa podľa súdnych dokumentov pohybuje v prepočte okolo 1,3 miliardy českých korún.

Koncom roka Spears oznámila, že veľmi túži po ďalšom dieťati a veľmi by si tentoraz priala dievčatko. Speváčka má už z manželstva s tanečníkom Kevinom Federlinom šestnásťročného syna Seana Prestona a pätnásťročného syna Jaydena Jamesa. S tými sa ale popová hviezda kvôli zbaveniu svojprávnosti väčšinu ich života stýkala len občas cez víkendy.

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

 

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 00:27