Lucie Bílá a Radek Filipi tvoria pár od roku 2017.Profimedia
StoryEditor

Nemusí byť ani Veľká noc: Tieto slávne dámy majú doma zajačikov po celý rok

15.04.2022, 10:00
Celebrity
Na túto tému nedávno v priamom prenose Let´s Dance žartovala herečka Kristína Svarinská, ktorá takto priznala, že randí s o sedem rokov mladším Petrom Altofom alias Expl0itedom. Však, ako znie staré známe, v láske na veku nezáleží. A to ani u týchto ďalších párov.

Nedá sa presne povedať, o koľko rokov musí byť žena staršia, aby sa zadefinovalo, že má zajačika. No asi je to jedno, najmä že je mladší. Ešte stále sa to opačne neberie až tak dramaticky, a keď majú muži doma mladšiu ženu, nie sú ovenčené žiadnymi prezývkami. Vybrali sme pre vás známe dámy, ktoré šli do vzťahu s mladším mužom. A keď môžu ony, môžete aj vy!

Helena Vondráčková a Martin Michal

Speváčka Helena Vondráčková má 74 rokov a jej manžel Martin Michal je o 13 rokov mladší, no na prvý pohľad by to len málokto tipoval. Dvojica sa vzala v roku 2003 po dvojročnej známosti a potvrdzuje, že na veku nezáleží.

image

Helena Vondáčková je od manžela Martina Michala staršia o 13 rokov.

Profimedia

Lucie Bílá a Radek Filipi

Vo vodách českého šoubiznisu ešte ostaneme. Aj ďalšia známa speváčka od susedov má slabosť na mladších mužov. Lucie Bíla so svojim partnerom randí od roku 2017, keď mala speváčka po päťdesiatke. Dnes má 56 a Radek 38 rokov. Je medzi nimi 18-ročný vekový rozdiel, no zjavne si veľmi dobre rozumejú. Obaja pridávajú na Instagram pravidelne spoločné fotky a zdá sa, že sú stále zamilovaní.

Kristína Svarinská a Expl0ited

Herečka a youtuber sú spolu len krátko a spoločnú lásku priznala Kristína v priamom prenose tanečnej šou Let´s Dance. Kika má 32 rokov, na čo teda vôbec nevyzerá, a Peter 25. Ani u nich by ste nepovedali, že je medzi nimi nejaký väčší vekový rozdiel.

Adela Vinczeová a Viktor Vincze

Asi naša najznámejšia dvojica s väčším vekovým rozdielom. Adela a Viktor majú medzi sebou desať rokov a aj napriek tomu si skvelo rozumejú. V roku 2017 mali svadbu a užívajú si manželský život. Napríklad aj vtipnými videami kompostovania na Viktorovom Instagrame.

Zdena Studenková a Braňo Kostka

Táto dvojica je spolu už 26 rokov. Ich láska začala, keď mala herečka 41 a hudobník iba 24 rokov. Je medzi nimi 17 rokov a ani to nie je prekážkou k fungujúcemu vzťahu.

image

Medzi herečkou Zdenou Studenkovou a hudobníkom Braňom Kostkom je 17-ročný vekový rozdiel.

TASR/Martin Baumann

Madonna a Ahlamalik Williams

Madonna má slabosť na zajačikov a muža po tridsiatke už veľmi dlho nemala. Jej terajší priateľ Ahlamalik má 27 rokov a je len o dva roky starší od jej dcéry Lourdes. Madonna má 63 rokov a teda je medzi nimi 36-ročný rozdiel. To je už naozaj celkom dosť. Ahlamalik je tanečník a zoznámili sa na jej šou.

Britney Spears a Sam Asghari

Britney nedávno oznámila, že je s partnerom Samom tehotná a vyzerá to tak, že sa aj vzali. Všade sa oslovujú manžel a manželka. Spolu sú od roku 2016 a speváčka vyzerá konečne spokojná a šťastná. A len pre porovnanie veku, ona sa narodila na 81-vom a on v 94-tom.

Cameron Diaz a Benji Madden

Medzi sexi herečkou a jej manželom nie je až taký dramatický vekový rozdiel, je to sedem rokov. Cameron Diaz začala s Benjim chodiť v roku 2014 a dnes majú už aj dcéru Raddix Madden. Obaja si však súkromie prísne strážia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 16:51