V novembri 2021 súd po 14. rokoch ukončil jej opatrovníctvo a Britney je opäť svojprávna.Profimedia
StoryEditor

Britney Spears sa zase raz odviazala. Ukázala sa holá na Instagrame!

14.05.2022, 09:00
Celebrity

O speváčke Britney Spears je známe, že postuje na sociálne siete vskutku zvláštne fotky a videá. Buď je na nich sporo odetá, tancuje alebo predvádza obľúbené outfity. Teraz už šla úplne donaha.

Štyridsaťročná hviezda je konečne šťastná. Britney prešla ťažkými obdobiami, ale teraz má po dlhých rokoch naspäť svoju svojprávnosť, milovaného muža po boku a dieťa na ceste. Sama priznáva, že on jej opäť ukázal, o čom je život a môže sa smiať, byť šťastná a užívať si. A to aj robí.

Čo je už príliš?

Britney bola vždy svojská a zdá sa, že tentokrát sa odviazala už priveľa. Na jej Instagrame momentálne nájdete aj fotky, na ktorých je úplne nahá. Otázkou je, čo je už príliš? Samozrejme, keďže je už konečne po rokoch súdenia sa s otcom svojprávny človek, naozaj platí, že čo robí je jej vec. Nahé fotky zverejňovala z dovolenky a komentovala, že sa cíti stále o desať rokov mladšia a krajšia.

Ku každej fotografii vždy napísala, že ich urobila ešte predtým, ako vedela to, že je tehotná. Tehotenské fotky si zatiaľ necháva pre seba. Spolu s partnerom, hercom a modelom Samom Asgharim sa na verejnosti teraz ukazujú menej, lebo nechce mať fotografov stále za chrbtom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 04:25