Rihanna kadiaľ chodí, tam ukazuje svoje tehotenské brucho.Profimedia
StoryEditor

Celebritný babyboom: Slávne bábätká, ktoré môžeme v najbližších týždňoch čakať

29.04.2022, 08:00
Celebrity
Správa o tehotenstve je jednoznačne tá najkrajšia, ktorú môže žena pustiť do sveta. O radostnom očakávaní v posledných mesiacoch informovalo viacero slovenských i zahraničných hviezd. Týmto dámam sa blíži termín pôrodu, a tak sa v najbližších týždňoch môžeme tešiť na niekoľko slávnych bábätiek.

Bocian priletí v krátkom čase k viacerým známym tváram. Tehotenstvo si užívajú slovenské i zahraničné hviezdy a je ich požehnane. Doslova nás čaká celebritný babyboom. Z ktorých slávnych žien sa stanú čoskoro mamy?

Rihanna (34)

Jednou z neprehliadnuteľných budúcich mamičiek je určite speváčka Rihanna, ktorá takmer všade chodí s holým bruchom. Bábätko čaká s partnerom raperom ASAP Rockym, ktorého nedávno zatkli, no o tri hodiny ho pustili na kauciu.

Barbadoská kráska chce svoje prvé dieťa porodiť vo svojom luxusnom sídle v rodnej krajine. Svoj veľký deň má vraj naplánovaný do posledného detailu a do vily si nechala doviezť aj pôrodný bazén. Pri narodení dieťaťa chce mať svoju mamu a najlepšiu kamarátku, ktorá je dokonca pôrodníčka.

Rihannino tehotenstvo novinári odhalili koncom januára, kedy už mala zjavné bruško. Preto, hoci nie je termín jej pôrodu známy, dá sa očakávať každým týždňom. Rovnako nie je známe ani pohlavie bábätka, ale speváčka sa nechala počuť, že chce celkovo tri alebo štyri deti.

Britney Spears (40)

Jeden z tehotenských šokov. Speváčka už má dve deti, chlapcov z predchádzajúceho vzťahu. Dieťa s terajším priateľom Samom Asgharim plánovali, aj tak ich správa prekvapila. Na bábätko sa veľmi tešia.

Britney svitá na lepšie časy, konečne po rokoch má naspäť svojprávnosť, po boku muža, ktorý ju miluje a dieťa na ceste. Pohlavie dvojica zatiaľ neprezradila. Je však možné, že to ešte ani sami nevedia.

Leona Lewis (37)

Speváčka čaká so svojim manželom Dennisom Jauchom bábo, ktoré by sa malo narodiť niekedy v lete. Obaja sa naň vraj veľmi tešia a Leona si pravidelne na Instagram pridáva fotky s bruškom. 

Nikdy sa netajila tým, že chce rodinu, vydať sa pôvodne plánovala už v dvadsiatke. Keď ten vek prišiel, zistila že ešte nie je pripravená. V rozhovore pre magazín Stella prezradila, že s Dennisom uvažujú aj o adopcii. Keby bolo na ňom, vraj by mali deti už dávno.

Adriana Lima (40)

Brazílska topmodelka Adriana Lima čaká už svoje tretie dieťa. S partnerom filmovým producentom Andrem Lemmersom to však bude ich prvé spoločné. Po dvoch dievčatách Valentine a Sienne bude Adriana mamou chlapčeka.

Topmodelka sa práce nevzdáva ani vo vyššom štádiu tehotenstva a nedávno sa ukázala na comebackovej prehliadke amerického dizajnéra Alexandra Wanga. 

Broňa Gregušová (30)

Misska a partnerka seriálového Chuana zo Skrytej vášne Maria Cimarra je tiež v radostnom očakávaní. Pár je spolu od roku 2018, rok na to sa zasnúbili. Nedávno fotkou ultrazvuku na Instagrame oznámili, že sa stanú rodičmi. Svadbu už pravdepodobne stihnú v trojici. 

Herec už bol raz ženatý s venezuelskou herečkou Nataliou Streignard. V roku 2006 sa rozviedli a deti spolu nemali. Pre Broňu aj pre Maria to bude prvé dieťa. 

Zuzana Strausz Plačková (30)

Slovenská influencerka, podnikateľka a bývalá playmate Zuzana Plačková zistila, že je tehotná tesne po tom, čo ju a jej manžela Reného zatkla NAKA. Priznala, že dlhšie sa im nedarilo a otehotnela vtedy, keď to už najmenej riešili. 

Prvého apríla na sociálne siete zverejnila, že s manželom čakajú dvojičky. Bol to však prvoaprílový žart a Zuzana by mala čakať len jedno dieťa. Pohlavie zatiaľ neprezradili. 

image

Zuzana Strausz Plačková s manželom Reném sa stanú tento rok rodičmi.

Profimedia

Táňa Pauhofová (38)

Jedna z našich najlepších herečiek len nedávno potvrdila, že čaká dieťa s manželom, hudobným skladateľom Jonatánom Pastirčákom. Zosobášili sa minulý rok v septembri a oddal ich Tánin svokor, básnik a kazateľ Daniel Pastirčák. Budúci otecko prezradil, že sa veľmi teší, že bude otcom a že aj keď im napadlo, že dieťa príde do ťažkých časov, život je pre neho najväčší dar.

Pre Táňu aj jej manžela to bude prvé dieťa.

Ivana Gáborík (35)

Onedlho sa stane dvojnásobnou mamou aj tanečnica a manželka hokejistu Mariána Gáboríka, Ivana. Tehotenstvo jej neskutočne pristane a je krásna budúca mama. Svoje bruško pravidelne ukazovala každú nedeľu na priamych prenosoch tanečnej súťaže Let´s Dance. 

Gáboríkovci majú doma dcérku Bellu, ktorá v máji oslávi svoje druhé narodeniny. Druhé dieťa by mala tanečnica porodiť už onedlho, pohlavie si do poslednej chvíle nechávajú pre seba. Dokonca si hlavy lámali aj nad menom a dlho nevedeli, ako sa ich ďalšie dieťa bude volať. Nechajme sa teda prekvapiť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 03:46