Instagram/amberluke.666
StoryEditor

Kerky mi zachránili život, som jedinečná, hovorí 26-ročná žena, ktorú kvôli tetovaniam nechcú nikde zamestnať

bib17.02.2022., 12:00h
Nedokáže si zohnať prácu, nikto ju nechce zamestnať. 26-ročná žena si však myslí, že je jedinečná.
Lajkuj Brainee.sk na

Amber Luke z Austrálie si nezohnala „normálnu“ prácu, pretože pre mnoho ľudí je jej tetovanie neprijateľné. Práca v kancelárii podľa nej nepripadá do úvahy. Vo firmách by spôsobila problémy. Vďaka neobvyklej vizáži však dostáva ponuky na fotenie, a tým si slušne zarába.

Tvrdí, že je jedinečná 

Tetovanie pokrýva celé jej telo. Za tento druh umenia už dala v prepočte vyše 120-tisíc eur. Ako sama hovorí, neľutuje. Vďaka tetovaniu je vraj jedinečná. „Milujem každý kúsok svojho tela. Na svete nie je nikto, kto by mal rovnaké tetovanie. Je to jedinečné,“ hovorí.

V minulosti si nevedela zohnať žiadnu prácu a ako modelka si ešte neprivyrábala. Prijala teda prácu v bare, kde obsluhovala iba v sukni. Na toto obdobie nespomína rada, pretože si pripadala ako tovar. Táto skúsenosť ju však v živote veľmi posilnila. „Všetko zlé je na niečo dobré. To platí,“ myslí si.

​Do tetovania investovala veľa peňazí. V živote je vraj spokojná, ale k úplnému šťastiu jej chýba vlastný dom, ktorý by si rada zaobstarala a vybavila podľa seba. Už ako malé dievča snívala o tom, že bude žiť vo veľkom dome a verí, že sen sa jej čoskoro splní. „V živote som nemala ustlané na ružiach. Prešla som si náročným obdobím. V štrnástich rokoch sa u mňa objavili depresie,“ zverila sa svojim fanúšikom.

Dnes je z nej sebavedomá žena 

Prvé tetovanie mala v roku 2015. Zistila, že proces tvorenia spojený s ľahkou bolesťou je pre ňu istou formou terapie. Namiesto antidepresív a sedení u psychológa si tak dopriala tetovanie. Hovorí, že jej to zachránilo zdravie po psychickej stránke. Ako krehká blondínka vraj bola uzlíček nervov. Dnes je z nej sebavedomá žena.

Ľudia sa za ňou otáčajú, fotia si ju, chcú s ňou selfie. Na pozornosť si zvykla, urážlivé komentáre si neberie k srdcu a užíva si, že je celebritou. „Som rada, že žijem vo svete, kde si už môžete plniť sny,“ dodala. Trápi ju iba to, že nemá šancu získať seriózne zamestnanie. Podľa nej firmy nechcú medzi zamestnancami niekoho, kto by takto pútal pozornosť.

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 17:23