Herca Ivana Kozáka napadliFacebook/Yves-Paul Kozaque
StoryEditor

Slovenského herca na ulici dobili do krvi. Útočník ho zrejme sledoval v presvedčení, že je gej

Miroslav Kamody20.11.2023., 11:14h

Herec skončil na zemi, no útočník neprestal a ďalej do kopal do hlavy. Incident v Pezinku sa zrejme odohral preto, lebo agresor Kozáka považoval za geja.

Lajkuj Brainee.sk na

Seriálového herca Ivana Kozáka počas osláv výročia Nežnej revolúcie v Pezinku surovo dokopali. Ako píše portál Čas, k incidentu malo dôjsť na Šenkvickej ceste na parkovisku medzi fitnescetrom a podnikom Mejdan.

image

U náš nemožné, u susedov realita. Rakúsko sa chystá odškodniť v minulosti perzekvovaných homosexuálov, rozdelí im 33 miliónov

38-ročný herec sa mal v podniku ešte zastaviť na pivo. Práve sem mal vojsť aj agresor, ktorý čakal, kým herec odíde. Keď vyšiel z baru, po pár krokoch sa na neho vrhol muž. Kozák mal spadnúť na zem, zatiaľ čo ho útočník kopal do hlavy. Podľa jeho slov si herec snažil chrániť tvár a bál sa, či útok vôbec prežije.

Zrejme si myslel, že je gej

Ako povedal pre Čas, mladší muž ho prenasledoval v noci už z inej oslavy. „Kamarát si dal zo srandy náušnice a ja som bol iba v tielku, a len tak sme sa smiali a robili si šou a ten človek asi usúdil, že som gej a sledoval ma,“ povedal herec.

Kozák skončil s dobitou tvárou, mal bolesti, niekoľkokrát zvracal a oblečenie mal celé zakrvavené. Po incidente išiel do Bratislavy kvôli hĺbkovým vyšetreniam mozgu. Herec mal naplánované filmovanie aj divadelnú premiéru, vzhľadom na jeho aktuálny stav nie je jasné, či všetko prebehne podľa plánu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 21:36