Bývalý člen mafiánskej skupiny piťovcov povedal pravdu o Kollárovi.Facebook/dominika Vážna/
StoryEditor

Bývalý člen piťovcov prehovoril o Kollárovi: Kým sa nedostal do Národnej rady, stretával sa iba s kriminálnikmi. Ženy bil aj pred tým

06.07.2023., 12:00h

Podnikateľ Tomáš Rajecký prezrádza skutočné vzťahy medzi súčasným predsedom Národnej rady Slovenskej republiky a mafiánskym bosom Jurajom Ondrejčákom alias Piťom. Boli vraj dlhoroční kamaráti. Vyjadril sa aj ku Kollárovej obľube biť ženy.

Lajkuj Brainee.sk na

Šéf mafiánov Piťo mu niekoľkokrát zachránil život, stali sa blízkymi priateľmi. Podnikateľ Tomáš Rajecký teraz v najnovšom rozhovore pre Aktuality prezrádza pravdu mafiánskej histórii Borisa Kollára aj o jeho častom mlátení žien. Súčasného predsedu Národnej rady SR údajne pozná už od sedemnástich rokov. Od vtedy sa ich vzťah však zhoršil.

Ženy mlátil už predtým 

V rozhovore sa vyjadruje aj k súčasnej Kollárovej kauze, kedy mal zbiť svoju bývalú partnerku Barboru Richterovú. Dopĺňa ju o tvrdenie, že svoje partnerky mal Kollár biť aj v minulosti. Konkrétne sa má ísť o poslankyňu Petru Krištúfkovú a Moniku Péter, s ktorou malo prísť ku konfliktu na dovolenke na Kube v spoločnosti Ondrejčáka a Rajeckého. Šéf Sme rodina to považuje zo strany Rajeckého za manipulovanie blížiacich sa volieb. „Či sú voľby alebo nie sú voľby, budem tvrdiť, že Boris zbil Moniku (Péter) aj Petru (Krištufkovú),“ prezradil pre Aktuality.

Rajecký v tejto súvislosti údajne podstúpil aj detektor lží. Na rovnakú procedúru vyzýva aj samotného Kollára. „Vyzývam ho na to už po tretí raz a ideálne by bolo, keby išli aj Petra Krištúfková a Monika Péter, ktorá tvrdí, ako sa k nej galantne a šľachetne správal na tej Kube. Chcem tiež podotknúť, že na Kube bolo okrem mňa ďalších päť ľudí,“ prezradil.

image

Poslankyňa NRSR Monika Péter (Sme rodina)

Tasr/jakub Kotian/Tasr

Ako človek, ktorý sa pohyboval v mafiánskych kruhoch má údajne na šéfa parlamentu aj ďalšiu špinu, ktorú však plánuje vytiahnuť až po voľbách. „Viem o množstve problémov Borisa Kollára a iných žien. Ale aby to Boris opäť nezneužil a netvrdil, že ovplyvňujem voľby, tak si to povieme až po septembri,“ povedal o Kollárovi, ktorý je podľa neho notorický klamár. „Boris Kollár je už klasicky klamár. Bráni sa, že o ňom hovoria kriminálne živly. Veľmi ťažko bude o ňom niečo rozprávať niekto iný ako kriminálnik, lebo kým sa nedostal do Národnej rady, ani sa s nikým iným nestretával, iba s kriminálnikmi a odpadom,“ vysvetlil Rajecký.

Zoroslav Kollár a ovplyvňovanie volieb 

Boris Kollár sa bráni a tvrdí, že sa Rajecký, spolu s Barborou Richterovou a Zoroslavom Kollárom snažia takýmto očierňovaním ovplyvniť voľby. „Už tretíkrát hovorí, že ovplyvňujem voľby. Pritom fotky z Kuby (fotky, na ktorých je bos piťovcov Juraj Ondrejčák, Boris Kollár, Rajecký a ďalší – pozn. red.) nevyšli von pred voľbami, ale po voľbách 2016,“ vysvetlil podnikateľ, ktorý priznal blízky vzťah aj s kontroverzným právnikom Zoroslavom Kollárom. „Zoroslava Kollára poznám veľa rokov. Sporadicky sa s ním stretávam,“ priznal.

image

Zoroslav Kollár

Tasr/ Jakub Kotian/Tasr

Podnikateľ a právnik Zoroslav Kollár, ktorý bol zainteresovaný a obvinený vo viacerých kauzách, bol spomínaný aj v incidente medzi predsedom Národnej rady a Barborou Richterovou. Podľa účtovníka piťovcvov, ako je Rajecký často prezývaný, je to však nezmysel. „Naozaj neviem, podľa mňa je to úplná hlúposť. Neviem o žiadnom vzťahu. Povedala, že sa poznajú z minulosti, o tom som ja ani nevedel.“

image

Kollár sa zrútil priamo na tlačovke: Priznal, že zbil ženu. Čelí tlaku na odstúpenie

Rajecký v rozhovore priblížil aj vzťah Borisa Kollára s mafiánskym šéfom Ondrejčákom. „Chvíľu som si myslel, že to berie tak, že sú kamaráti. Ale keď to vyhodnocujem spätne, skôr s ním chcel dobre vychádzať,“ prezradil o Kollárovi, ktorý sa podľa neho po vstupe do politiky tvári, akoby sa jeho minulosť vôbec nestala.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 15:54