Na policajnej akadémii v Bratislave inštruktor postrelil študentku.Michal Svítok/Tasr
StoryEditor

Na policajnej akadémii v Bratislave došlo k nehode. Inštruktor postrelil kadetku

TASR01.03.2023., 19:19h

Na Akadémii Policajného zboru v Bratislave inštruktor počas výcviku postrelil študentku prvého ročníka.

Lajkuj Brainee.sk na

„V rámci výcviku, ktorý študenti majú možnosť absolvovať vo voľnom čase, došlo k takejto nešťastnej udalosti, keď študentka bola postrelená inštruktorom," uviedla pre TASR rektorka akadémie Lucia Kurilovská. So zraneniami ju previezli do nemocnice.

Na miesto boli podľa jej slov okamžite zavolaní záchranári aj polícia. „Môžem potvrdiť, že sme vyslali záchranárov na pomoc zranenej žene, ošetrili ju a transportovali do nemocnice," ozrejmila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

image

22 ročný muž na železničnej stanici v Komárne dobodal muža a ušiel z miesta činu

Hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Eva Kliská pre TASR potvrdila, že nemocnica v stredu poobede prijala osobu so strelnými poraneniami. „Vzhľadom k citlivosti celého prípadu nebudeme poskytovať bližšie informácie," dodala.

image

Sudca, ktorý podmienečne prepustil vraha Hossua, zamietol žiadosť mužovi, ktorý sedí za pestovanie konope

 Prípadom sa zaoberá Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave III. „Keďže sa aktuálne na mieste vykonávajú prvotné úkony za účelom náležitého objasnenia skutkového stavu, nie je možné v súčasnom štádiu poskytnúť bližšie informácie," povedala pre TASR hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Jana Šimunková. 

Správu aktualizujeme

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 03:24