Útočník bodal obeť na železničnej stanici do hrude, brucha a krku.Unsplash/markus Spiske/
StoryEditor

22 ročný muž na železničnej stanici v Komárne dobodal muža a ušiel z miesta činu

TASR05.02.2023., 14:22h

Incident sa stal v piatok večer a informovala o ňom polícia.

Lajkuj Brainee.sk na

22-ročný muž z Kolárova v piatok večer zaútočil na iného muža, útok sa stal na železničnej stanici v Komárne, informuje polícia. 

image

Člen kapely, ktorú napadli v Skalici extrémisti: Diskutovali sme, či vlajku nalepiť. Také niečo ale nemá znamenať rozbitú sánku

Útočník podľa polície pristúpil k mužovi a udrel ho päsťou do tváre. Potom 26 ročnú obeť najmenej šesťkrát s  väčšou intenzitou bodal kuchynským nožom do oblasti hlavy, krku, hrudníka a brucha. Podľa lekára poškodený utrpel život ohrozujúce ťažké zranenia s dobou liečenia viac ako 28 dní. Útočník následne hneď po útoku z miesta činu ušiel.

"Kriminalistom z Komárna sa napriek tomu, že nemali očitého svedka, podarilo vďaka intenzívnej práci objasniť skutok a zadržať podozrivého v priebehu niekoľkých hodín po jeho oznámení," uviedla polícia na sociálnej sieti.

Vyšetrovateľ v sobotu útočníka obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. Následne bol príslušnej prokuratúre daný podnet na návrh na väzobné trestné stíhanie obvineného. "Motív konania páchateľa zatiaľ nie je známy. Medzi ním a poškodeným nebol žiaden vzťah, išlo o náhodnú obeť. V prípade naďalej prebieha vyšetrovanie," doplnila polícia.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 04:37