Malá morská víla Halle Bailey je mamičkouProfimedia.cz Instagram/hallebailey/
StoryEditor

Malá morská víla Halle Bailey je mamičkou, tehotenstvo tajila

iDnes.cz07.01.2024., 12:45h

Herečka Halle Bailey (23), ktorá stvárnila Ariel v hranom filme Malá morská víla, drží svoje súkromie pod pokrievkou. Tajila aj svoje tehotenstvo a jej partner, rapper DDG (26) odrážal špekulácie fanúšikov na sociálnych sieťach. Teraz ale herečka prezradila, že má syna.

Lajkuj Brainee.sk na

Na Nový rok rapper DDG napísal fanúšikom, ktorí sa ho pýtali na dieťa, nech sa starajú o seba a poprel, že by mal dcéru.

Herečka Halle Bailey teraz prezradila, že je skutočne od roku 2023 matkou. S rapperom má syna, ktorého pomenovali Halo. O radostnú novinku sa podelila s fanúšikmi na Instagrame prostredníctvom snímky jeho ruky s náramkom, na ktorom má vyryté svoje meno.

image

Disney na posledných filmoch brutálne prerobil, stratil stovky miliónov. Kritici tvrdia, že za to môže orientácia na LGBT komunitu

Halle Bailey a Darryl Dwayne Granberry, ktorý vystupuje ako DDG, sa dali dohromady v roku 2022. Vlani v septembri herečka vyhlásila, že to je jej prvá veľká láska.

Malá morská víla

Halle Bailey sa preslávila rolou Ariel v rozprávke Malá morská víla. Už jej obsadenie do tejto disneyovky vzbudilo kontroverzné reakcie, pretože sa mnohým ľuďom nepáčilo, že by slávnu vílu z animovaného filmu mala hrať Afroameričanka.

Producenti vtedy prišli s videom, v ktorom sú afroamerické dievčatá pri sledovaní prekvapené a dojaté pri sledovaní ukážky z filmu. „Je hnedá ako ja,“ hovorí jedna z nich.

 

„Keby som v detstve videla afroamerickú morskú pannu, zmenilo by to celý môj život, pohľad na vlastné hodnoty a sebadôveru,“ dodala Bailey s tým, že prejavy rasizmu ju neprekvapili: „Cítim trochu sklamanie, ale muselo sa to stať. Nenechám sa tým ovplyvniť, sústredím sa len na pozitívnu odozvu.“

Film napokon nebol veľký prepadák, ale o úspechu sa tiež hovoriť nedá. Stál 265,5 milióna dolárov a zarobil celosvetovo 560 miliónov dolárov. Náklady na film ale nezahŕňajú výdavky na jeho propagáciu, takže zárobok nie je taký veľký, ako si tvorcovia zrejme predstavovali.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 13:13