Prečítaj si ľudské príbehy za tento rokXehli, Sia Shells/Instagram
StoryEditor

Upírka či morská panna. Prečítaj si bizarné ľudské príbehy, ktoré v roku 2023 prekvapili svet

bibiDnes.cz30.12.2023., 11:00h

Pravá upírka, žena s mulletom alebo muž s predĺženými nohami. To je len hŕstka ľudí, ktorí v roku 2023 šokovali svojím bizarným príbehom. Prečítaj si, aké ďalšie životné príbehy ľudia zdieľali.

Lajkuj Brainee.sk na

V živote sa stretneme s rôznymi príbehmi, ktoré sú nezvyčajné a niektoré až bizarné. My ti v článku predstavíme tie, ktoré sa dostali na svetlo sveta práve v tomto roku.

Žena, ktorá ukazuje, čo sa jej zmestí do úst a muž, ktorého si adoptovali

Influencerka Xehli sa tento rok bavila tým, že pre fanúšikov natáčala videá, v ktorých ukazovala, čo všetko sa jej zmestí do úst. Dokáže ich otvoriť tak, že vznikne otvor dlhý trinásť centimetrov – a vojde sa tam všeličo. Každý deň ústa všemožne naťahuje, aby ich zväčšila. Chce sa tak dostať do knihy rekordov. „Nič mi nie je sväté,“ smiala sa, píše sa na portáli iDnes.cz.

27-ročný Dynzell Sigers v minulosti meral 165 centimetrov. A kvôli svojej výške dlho trpel. Poslednou kvapkou bolo odmietnutie od milovanej ženy, ktorá sa s jeho výškou nezmierila a rozišla sa s ním. Dynzell sa tak rozhodol pre radikálny krok. Nechal si zlámať a chirurgicky predĺžiť nohy a tento rok sa so svojím príbehom zveril svetu.

59-ročný Stefon Wolscht má sedem detí a ešte nedávno sa označoval len za transgender osobu. V roku 2023 ale svetu oznámil, že sa cíti byť malým dievčaťom. Nechal sa tiež adoptovať párom, ktorý nazýva mamou a otcom, a správa sa rád ako dieťa. Pred rokmi podstúpil hormonálnu liečbu a je ženou.

image

Matka siedmich detí chcela byť vždy dievčaťom. Manželka ju opustila, napokon si ju adoptoval pár túžiaci po potomkovi

Extrémne premeny, morská panna či trend holenia tváre

Jessy Kirkpatricková má 27 rokov a narodila sa ako žena. Dnes o sebe hovorí ako o nebinárnej osobe. Prepadla kúzlu extrémnych premien svojho vzhľadu a dnes ju málokto zo starých známych spoznáva. Nechala si pod kožu vložiť rôzne implantáty a plánuje ďalšie úpravy.

Hudobníčka a influencerka Cassia Sia Shells, ktorá má 32 rokov, sa zamilovala do vzhľadu morskej panny. Nasadzuje si chvost a u nej doma to vyzerá ako pod morskou hladinou. Byť v „koži“ morskej panny ju upokojuje a je to pre ňu vraj najprirodzenejšie. Voľný čas trávi v mori, bazéne alebo na pláži.

image

Sia Shells, ktorá sa cíti ako morská panna

Sia Shells/Instagram

Regina Quaye z Ghany má 24 rokov a reagovala na trend z videí na TikToku, kde si ženy holia tvár. Chcela skúsiť výzvu, po ktorej by mala mať dokonalú hladkú pleť. Výsledkom je, samozrejme, bolestivé akné, ktorého sa nemôže zbaviť. „Radšej žiadne výzvy neskúšajte, radím vám dobre,“ odkazuje.

Chodiaca bábka, jedenie toaletného papiera či najdlhšie vlasy

Toshi Salvino odmalička milovala svet umenia a tvorenia všetkého druhu. Vyrastala v prostredí, kde mala možnosť rozvíjať svoj umelecký talent a v dospelosti sa usadila v New Yorku, kde môže byť osobou, ktorou vždy chcela byť. „Som chodiacou bábkou. Milujem sa meniť na iné bytosti. A moje posolstvo? Buďte sami sebou, žijete len raz,“ uviedla žena.

Kinah z USA sa priznala, že miluje toaletný papier. Jedáva ho od prebudenia až do večera a priznala, že len konzumáciou niekedy spotrebuje až štyri rolky toaletného papiera. „Toaletný papier je pre mňa ako sladkosť z bavlnky. Tak nejak mi jednoducho chutí. Je to pre mňa obrovská pochúťka,“ zverila sa.

Tami Manisová z USA má 58 rokov a má najdlhší mullet na svete. Vlasy vzadu na hlave si nestrihala 33 rokov a má ich dlhé 172 centimetrov. Tento typ účesu majú radi predovšetkým muži, nájde sa ale aj pár žien, ktoré sa do neho zamilovali. A Tami je jednou z nich. Tento rok sa so svojimi vlasmi pochválila svetu.

Malý vzrast, upírka a záhadné tehotenstvo

Lyndsey Ashtonová má 22 rokov a meria len 147 centimetrov. Vyzerá preto stále ako malé dievčatko. Každý deň na ňu ľudia pokrikujú, že je dieťa a nemala by mať deti. Jej manželovi Johnovi nadávajú do pedofilov. „Je to veľmi nepríjemné, aj keď sa to snažíme nevnímať,“ uviedli. Zdieľali tento rok svoj bizarný príbeh, aby sa všetci „hejteri“ konečne chytili za nos a dali ľuďom pokoj.

Hellie Schwizerová má 28 rokov a je upírka. Nepije, samozrejme, krv, energiu vysáva tak, že ju vysáva z druhých. Odmalička sa zaujímala o upírov a pred pár rokmi začala nosiť aj ostré špicaté zuby a tiež sa vyhýba slnku. „Konečne mi došlo, v čom som bola celý život iná. Byť upírkou je skvelé,“ priznala tento rok.

Toni Brownová z Veľkej Británie má 42 rokov a má tento rok čo rozprávať. Porodila v 34. týždni tehotenstva. Nemala, samozrejme, ani tušenie, že by bola tehotná. Všetky tehotenské testy doma aj u lekára boli negatívne. „Narodenie syna bol pre nás šok,“ uviedla.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/zaujimavosti, menuAlias = zaujimavosti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 13:52