MrBeast predstavil ďalšiu zo svojich šialených výziev.Youtube/Mrbeast/
StoryEditor

MrBeast predstavil ďalšiu zo svojich šialených výziev. Fanúšikovia ho kvôli nej prirovnávajú k Jigsawovi

Michal Čiernik29.05.2024., 08:00h

Jedna z jeho posledných výziev ohromila YouTouberových fanúšikov. Niektorí sa však pýtajú, či to už nie je až príliš a hru prirovnávajú k hororu Saw.

Lajkuj Brainee.sk na

MrBeast je všeobecne uznávaný ako jeden z najúspešnejších influencerov.

Vlastným menom James ‘Jimmy‘ Donaldson, často dokáže získať milióny zhliadnutí pomocou pútavých výziev, hier alebo experimentov, ktoré zaujmú takmer každého.

image

Slávnemu YouTuberovi došli nervy. MrBeast po kritike žaluje firmu so svojimi vlastnými hamburgermi

Okrem toho pravidelne rozdáva státisíce dolárov, čo núti divákov so zvedavosťou a štipkou závisti, ešte viac sledovať jeho tvorbu. A že sú tieto výzvy lákavé potvrdil aj Kazmov milión vyhodený z vrtuľníka.

Šialená výzva

Beastova jedna z posledných výziev je však trochu viac znepokojujúcejšia, ako predošlé. Niektorí dokonca prirovnávajú multimilionára k vrahovi z hororových filmov Saw, Jigsawovi.

Pre tých, ktorí z nepochopiteľných dôvodov nepoznajú túto kultovú sériu, Jigsaw často unášal jednotlivcov a testoval ich rôznymi „hrami“. Tie ich nútili robiť ťažké fyzické a etické rozhodnutia, ktoré sa takmer výlučne týkali života a na smrti.

YouTuber vybral dvoch úplne cudzích ľudí, ktorí sa nepoznajú, aby spolu strávili 100 dní v jednej „izolačnej komore“. Ak sa im podarí zostať v miestnosti po celú dobu, dostanú 500-tisíc dolárov (460-tisíc eur).

Nikto z nich počas celej doby nemá žiadny prístup k vonkajšiemu svetu a ak sa jeden z dvojice rozhodne odísť skôr, druhý nedostane nič. Izba je síce vybavená všetkými náležitosťami, ktoré človek potrebuje na prežitie, ale zrejme by si v nej dlhšiu dobu žiť nechcel.

MrBeast o podobnosti medzi jeho hrou a hororovou sériou zrejme vie a schválne ju využil. Vo svojom videu totiž použil podobnú grafiku ako z prvého filmu Saw.

„Je šialené, že najväčší YouTuber na svete je v podstate Jigsaw,“ komentoval podľa portálu Unilad výzvu jeden používateľ. „Veľmi nekreatívna verzia Jigsaw. Ešte nikoho nepresvedčil, aby si odsekol končatinu...,” zavtipkoval ďalší.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. september 2024 04:57