Muž prekonal šialenú výzvu v jedení, ktorú nikto iný nedokázal.Youtube/beardmeatsfood/
StoryEditor

Youtuber zdolal šialenú výzvu. Obrovský tanier plný grilovaných pochúťok zjedol za rekordný čas

Michal Čiernik18.01.2023., 15:00h

YouTuber známy ako BeardMeatsFood zjedol tanier plný grilovaných pochúťok za takmer 70 eur. Výzvu známu ako The Mount Mixed Grill Challenge nikto pred ním neprekonal.

Lajkuj Brainee.sk na

Adam Moran, na YouTube známy ako BeardMeatsFood, sa nedávno vybral do podniku The Mountain Air vo waleskom meste Tredegar. V podniku majú totiž šialenú súťaž The Mount Mixed Grill Challenge, ktorú nikto ešte nedokončil.

Na stôl mu priniesli polkilový steak z údeného bravčového stehna, dve porcie grilovaného kuracieho mäsa, štyri bravčové steaky, dve jahňacie kotlety, štyri jumbo klobásy, štyri vajcia a ako prílohu hrášok, cibuľové krúžky a hranolky. Ak sa túto bombu podarí zjesť jednému človeku za určitý čas, má celú porciu zadarmo.

Výzvu zvládol za 37 minút

Moranove predchádzajúce úspechy mu nedali sebadôveru tvárou v tvár toľkému grilovanému mäsu a karbonátku. Jedna položka mu však naháňala strach viac ako ostatné. „Neviem, vyzerá to na veľa mäsa. A pozrite sa na veľkosť tých párkov,“ povedal.

image

Láska k jedlu sa mu zrejme stala osudnou. Populárny food TikToker zomrel vo 33 rokov na infarkt

Pred začatím si ešte rodák z Yorkshire požiadal takticky o omáčku, aby mu sa mu hora grilovaného mäsa lepšie prehĺtala. Po 17 minútach prišlo prvá kríza keď dobojoval z najväčším kusom mäsa. „Ten pol kilový steak mi naozaj nepomáha,“ povedal vo videu.

Po 24 minútach vedel, že už niet cesty späť, a po zjedení „väčšiny mäsa“ sa pustil do prílohy. Moran nakoniec schmatol lyžicu a dojedol zvyšný hrášok a nezabudol ani na chrumkavú bravčovú kožu.

Na záver si doprial aj sladký dezert

„Dúfam, že sa vám to páčilo, ako som jednej starej dáme dokazoval, že sa mýli,“ povedal na záver videa Moran, ako odkaz na ženu pri neďalekom stole, ktorá v neho neverila.

image

Na vlastnej koži: Mesiac som nepozeral Netlix, HBO ani telku. Jedna závislosť vystriedala druhú

Nakoniec vyprázdnil obrovský tanier za 37 minút a 19 sekúnd. Jeho víťazstvo sa stretlo s potleskom zvyšku krčmy, vrátane „starej dámy“, ktorá o ňom pochybovala. A čo je úžasné, Moran mal na konci dokonca priestor ochutnať aj miestny puding.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 10:44