Žena alergická na spermie opisuje svoj sexuálny život.Instagram/Microcatmachine/
StoryEditor

Žena alergická na spermie opisuje svoj partnerský život. Pri každom kontakte s nimi zažíva neznesiteľné pálenie

Michal Čiernik02.03.2024., 11:30h

Ak si myslíš, že tvoj sexuálny život je komplikovaný, vži sa do kože tejto 34-ročnej ženy, ktorá je alergická na mužské spermie.

Lajkuj Brainee.sk na

Allison Tennyson ide do každého intímneho styku so svojim partnerom s obavami a strachom z neznesiteľnej bolesti. Je totiž alergická na vyvrcholenie svojho chlapa, respektíve na orgazmy hocijakého muža.

image

Je alergická na vodu, vlastný pot aj slzy. Žena zažíva ukrutné muky

34-ročná Allison z Minneapolisu v Minnesote má vzácnu alergiu na mužské spermie. Akýkoľvek kontakt so mužským semenom jej pôsobí mučivý pocit podobný páleniu. „Kvôli tejto alergii nemôžem mať plnohodnotný intímny vzťah,“ prezradila v jednom zo svojich videí na TikToku. „Je to ťažké, pretože nemôžem používať ani kondómy,“ vysvetlila.

Vzácne ochorenie

Allison má ochorenie nazývané Ehlers-Danlosov syndróm, ide o vzácnu skupinu dedičných ochorení, ktoré postihuje všetky spojivové  tkanivá ako kosti, kožu, šľachy, väzy a cievy. Okrem toho trpí aj poruchou zrážanlivosti krvi a ďalším množstvom alergií.

So svojim zdravotným stavom sa rozhodla podeliť na sociálnych sieťach, na ktorých dáva rady a skúsenosti ako žiť s takýmito problémami. Jej najnovšia diagnóza je však ešte neobvyklejšia. „Rozčuľuje ma to, pretože som ani nevedela, že alergia na spermie vôbec existuje,“ priznala Allison.

Konkrétne je Allison alergická na proteíny v mužských spermiách, ktoré jej pri kontakte s jej telom spôsobujú ohromnú bolesť podobnú páleniu. Kvôli tomu nezvyčajnému stavu sa Allison obáva aj tehotenstva. „Neviem, ako vôbec môžem mať dieťa. Neviem či by to fungovalo. Mám tiež poruchu zrážanlivosti krvi, takže tehotenstvo je pre mňa naozaj rizikové,“ dodala zúfala žena.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 01:31