Shopaholic AdelAntiyoutuber/Tilen Vajt, Pavel Dvořák
StoryEditor

Shopaholic Adel opäť tvrdí, že sa chce zmeniť. Teraz chce riešiť charitu, módu a sľúbila ukázať priateľa

Antiyoutuber22.02.2024., 13:30h

Shopaholic Adel prezradila, že chce pomáhať nielen deťom v detských domovoch, ale aj vo zvieracích útulkoch. Aj naďalej verí, že ju ľudia začnú mať radi, ale zatiaľ to tak rozhodne nevyzerá.

Lajkuj Brainee.sk na

Bizarná influencerka Shopaholic Adel vraj, už zase, plánuje úplne zmeniť svoje vystupovanie na sociálnych sieťach. Tvrdí, že ju k tomu vedie jej nový priateľ Josef Nonsteam, práve s ním chce vraj začať konať dobro. Nedávno chcela potešiť deti v detských domovoch, ale ľudia ju za to kritizovali.

Teraz plánuje ďalšie veci. Už skôr ale sľubovala, že chce svoje správanie zmeniť, ale príliš sa jej to nepodarilo. Tentoraz to vraj bude iné a influencerka verí, že ju ľudia začnú mať radi, píše portál Antiyoutuber.

image

Zazvonil zvonec a ďalšiemu vzťahu Shopaholic Adel je koniec. Snúbenca mala týrať, na sprchu mal vraj len dve minúty

Chce očistiť meno

Adel nedávno povedala, že chce pomáhať tam, kde je treba, pretože dúfa, že si tým očistí svoje meno a ľudia ju začnú mať radi. Teraz chce vraj pokračovať vo svojej dobročinnosti ďalej a prezradila, na čo ďalšie sa plánuje zamerať. „Budem darovať veci na charitu pre rodičov s deťmi, čo nemajú veľa peniažkov, aby kúpili svojim deťom oblečenie a topánky. Tak sa budem zbavovať svojho detského oblečenia a jedného páru topánok,“ povedala Adel pre redakciu Anitiyoutuber.

Ľudia ale neveria, že sa z ničoho nič rozhodla pomáhať ostatným preto, že by naozaj chcela. Väčšina ľudí si myslí, že si chce iba zvýšiť čísla na sociálnych sieťach. Adel síce dúfala, že ju ľudia začnú vďaka takémuto správaniu mať radi a nebudú ju už toľko kritizovať, ale tí skrátka nezabúdajú na to, ako sa správala skôr. V minulosti sľubovala, že chce zapracovať na svojom správaní a má v pláne vyhľadať odbornú pomoc.

Influencerka chcela pravidelne navštevovať psychologičku, ktorá by jej pomohla lepšie zvládať zlosť. Keď ešte tvorila pár s teraz už bývalým priateľom Jánom Kulasom, tvrdila, že si uvedomila, ako zle sa k nemu správa. Aj preto sa rozhodla zapracovať na svojom správaní, ale ako sa ukázalo, jej odhodlanie sa zmeniť jej príliš dlho nevydržalo.

image

Shopaholic Adel

Official_shopaholicadel30/

Ľudia jej už neveria

Ľudia už sú očividne unavení tým, že neustále sľubuje rôzne zmeny a pravdepodobne preto jej teraz neveria. Adel aj tak dúfa, že ju ľudia začnú mať radi a veria, že keď bude pomáhať tam, kde je treba, podarí sa to. Chystá sa vraj navštíviť psie útulky, ale zatiaľ neprezradila, akú pomoc chce ponúknuť tam.

„Ty radšej už nikam nelez a nikomu nepomáhaj. Ja teda neviem, ale keď si čítaš tie komentáre, Adela, už ti snáď musí dôjsť, že ťa väčšina sledujúcich nemá rada,“ reagujú na nápad s pomáhaním influencerky ľudia na Instagrame.

Adel opäť zmenila aj to, čo všetkým neustále tvrdila a síce, že nikdy neukáže svojho nového priateľa na sociálnych sieťach. Väčšina ľudí už ale vie, ako jej nový priateľ Josef Nonsteam v skutočnosti vyzerá. Adel ale neustále opakovala, že ho už nikdy neukáže. Tiež to sa ale očividne zmení.

„Ja chcem hlavne prezentovať svojho priateľa, pretože ho neskutočne veľmi milujem a záleží mi na tom, aby mal vedľa seba dámu a nie dieťa,“ povedala Adel. Okolo jej priateľa je ale mnoho otáznikov, pretože niekoľko žien tvrdí, že sa jedná o známeho podvodníka, ktorý hľadá na zoznamkách ženy, z ktorých ťahá peniaze.

image

Shopaholic Adel tvrdí, že ju rodina nútila k sexu. Podľa jej slov týrali nielen ju, ale aj jej psa

Jej novému vzťahu neveria

Adel ale pochopiteľne tvrdí, že sú to všetko iba ohováranie od ľudí, ktorí jej neželajú šťastie a chcú jej vzťah zničiť. „Ľudia akurát tak klamú. Nič z toho nie je pravda. Ja cítim, že on je ten pravý a že s ním mám zostať. Ja som ho ukázala na sieťach hlavne preto, aby sme mohli chodiť konečne normálne von. Ľudia len ohovárajú,“ tvrdí Adel.

Tí sa jej ale za podobné názory smejú. Adel také veci totiž hovorila aj v predchádzajúcich vzťahoch. O Kulasovi tvrdila v podstate to isté a sľubovala, že ho nikdy neopustí a že on je ten pravý. Potom, čo ju Kulas požiadal o ruku, sa ale nakoniec rozišli a Adel tak opäť zostala sama. Nonsteam je vraj iný a nikdy sa nerozídu, ale ľudia na to majú skrátka iný názor.

Niektorí si totiž myslia, že aj tento vzťah skončí rozchodom, pretože sa obaja budú hádať. Adel síce tvrdí, že Nonsteamovi záleží na tom, aby sa správala normálne a pomáha jej zvládať zlosť, ale to isté tvrdila aj o Kulasovi. Ani správanie nového priateľa teda zrejme nie je zárukou toho, že vzťah vydrží. Adel navyše po rozchode s Kulasom tvrdila, že chce byť sama, ale netrvalo dlho a opäť sa vrhla do nového vzťahu. 

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 15:23