Shopaholic Adel a Jan KulasMarián Dvoráček/Antiyoutuber.cz
StoryEditor

Zazvonil zvonec a ďalšiemu vzťahu Shopaholic Adel je koniec. Snúbenca mala týrať, na sprchu mal vraj len dve minúty

Antiyoutubernik28.12.2023., 11:30h

Bola to rozprávka českého internetového bizáru. Lenže nie každá rozprávka má šťastný koniec. Shopaholic Adel a jej snúbenec Honza sa na druhý sviatok vianočný rozišli. On si údajne hľadá nové bývanie, hoci ešte v lete mal na účte len dve koruny a nechodil do práce. Adéla je doma a pred dom, kde býva, chodia ľudia a čakajú na ňu.

Lajkuj Brainee.sk na

Bola prvá polovica septembra tohto roka, keď sa Shopaholic Adel, teda Adéla Pulcová, a jej partner Jan Kulas zasnúbili. Priamo v klietke na galavečere organizácie Red Face. Lenže ani prsteň na ruke Shopaholic Adel neprinútil k tomu, aby sa upokojila, skončila s hádkami a drámou. A tak prišlo na to, čo väčšia časť sledujúcich bizarného páru čakala. Rozchod. A to priamo na Vianoce, píše sa na portáli Antiyoutuber.cz.

Dni, ktoré k rozchodu smerovali, boli pomerne búrlivé. Kvôli stratenému bývaniu a presunu na hotel sa dvojica hádala ešte viac. Adéla osočovala sledujúcich, že za situáciu, keď nemôže bývanie nájsť, môžu oni. Nepríjemná bola aj na Kulasa. Na streamoch sa striedali stavy, keď na neho kričala, ale hneď za pár sekúnd bola schopná prosiť o odpustenie a to, aby s ňou šiel „domov“.

image

Shopaholic Adel o bývalom tvrdila, že má AIDS, ten ešte počas vzťahu oplodnil inú ženu. Teraz na ňu podáva trestné oznámenie

Celá kauza vyvrcholila živým vysielaním z blízkej krčmy. Kulas, ktorý vysielal, vyzeral, že už má všetkého dosť. Zároveň sa z jeho hlasu dalo spoznať, že alkoholu vypil pravdepodobne viac, ako bolo treba. Pohádali sa, podľa svedectiev sledujúcich pre nich následne dokonca prišla polícia. Vraj práve kvôli ostrej hádke, ktorej mali asi ďalší hostia reštaurácie plné zuby.

Obaja navyše vysielali kryptické správy na svoje sociálne siete. „Máte pravdu, toto nie je láska, keby to bola láska, tak nehovorí stále také hnusné veci a správala by sa ku mne pekne a nerozkazovala by mi stále,“ napísal Kulas na príbehu na Instagrame. „Nikdy never tomu, že tvoj vzťah je dokonalý a bez chýb. Spoliehaj sa, dievča, len sama na seba a never nikomu,“ reagovala Adéla.

Malo dôjsť k týraniu

Nechýbajú ani obvinenia Kulasa, že ho mala Adéla týrať. Ako by všetci sledujúci prežívali deja vu. Rovnaké to bolo totiž aj v prípade jej bývalého priateľa Davida Pražáka. „Najhoršie bolo to, že mi hovorila, čo mám a nemám robiť. Hovorievala mi, že musím byť v sprche len dve minúty, aby som sa rýchlo umyl a neplytval som jej teplou vodou. Ráno ma ale zase budila, nadávala mi do kreténov a naháňala ma do sprchy, aby som sa išiel umyť,“ popísal Jan Kulas, uvádza sa na portáli expres.cz.

image

Shopaholic Adel

Tilen Vajt, Pavel Dvořák

Adéla na tieto reči reagovala tak, ako by asi mnohí očakávali. „Nie je to pravda. Je to debil a chce mi urobiť len zle,“ vyjadrila sa. Na svojom Instagrame ale uviedla, že si je vedomá svojich chýb a chce sa zmeniť.

„Ospravedlňujem sa za svoje správanie, občas to preháňam, ale nie je chyba len na jednej strane, vždy za to môžu dvaja. Chlap má byť oporou a nie toto, čo sa stalo. Ja sa chcem zmeniť a zmením sa. Viem, že to tak ďalej nejde, preto budem volať doktorovi, ktorý mi dá termín, a ja začnem brať lieky. Budem chodiť na sedenia a rozprávať sa s ním,“ hovorila Adéla.

Odsťahoval sa, sledujúci pochybujú

V ich vzťahu bolo množstvo takýchto drám. Teraz to ale vyzerá, že je to definitívne. Kulas si vzal svojich pár vecí a odišiel. Údajne dokonca mal ísť na prehliadku nového bytu. Lenže to sa ľuďom príliš nezdá. „Frajer nemá na telefón a ide na prehliadku bytu?“ komentuje na Facebooku jeden zo sledujúcich celej kauzy. O Kulasovi je totiž známe, že nikdy veľa peňazí nemal. Napríklad v auguste ukazoval svoj bankový účet, kde mal dve koruny.

image

Zúfalí tiktokeri. Česi si za peniaze od divákov v priamom prenose vytrhli zuby

Jeho bývalá snúbenica zostala sama. Podľa jej tvrdení už nebýva na hoteli, ale v byte. Tam jej ale údajne nefunguje kuchyňa, takže nemôže variť ani piecť. „Kde je nejaký ďalší frajer? Chceme novú zábavu,“ písali niektorí sledujúci do komentárov na streame, kam sa Adéla pridala.

Lenže ďalšia časť ľudí ju ľutuje. Do boja s ňou sa totiž vydala žena, ktorá na sociálnych sieťach vystupuje ako „Šajina“. Jej postava sa v živote Shopaholic Adel objavila už vo chvíli, keď sa, tiež tento rok, rozchádzala s Davidom. Teraz je späť na scéne, údajne sa zjavila aj v dobe, keď Adéla hľadala bývanie a volala prenajímateľom s tým, aby jej byt nedávali.

To, čo robí teraz, je ale podľa mnohých ľudí cez čiaru. Šajina a ďalší ľudia, údajne ich malo byť desať, mali prísť k domu, kde Adéla býva a čakať, než vyjde von. Čakať mali dlhšiu dobu, keď ale bizarná influencerka nevyšla, mali nahnevane odísť. „Tá Šajina je tiež dobre pri******. Adéla nie je svätá, ale čakať niekoho pred domom? Zaslúži si rovnakú biedu ako Adéla,“ píše jeden zo sledujúcich.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. máj 2024 14:33