Shopaholic AdelInstagram/shopaholicadel_official/
StoryEditor

Shopaholic Adel tvrdí, že ju rodina nútila k sexu. Podľa jej slov týrali nielen ju, ale aj jej psa

Antiyoutuber29.06.2023., 13:00h

Podľa používateľov na sociálnych sieťach už Shopaholic Adel dosiahla dno. V jednom streame sa vrhla na svoju rodinu a obvinila matku a sestru z veľmi vážnych vecí. Tvrdí, že matka ju mala nútiť k sexu, aby to podľa jej slov už mala za sebou. Rodina ju podľa nej tiež zneužívala, brala jej peniaze a zakazovala jej chodiť na rande

Lajkuj Brainee.sk na

​Shopaholic Adel nech už vypadne zo sociálnych sietí, píšu používatelia. Jej správanie podľa väčšiny z nich nepozná hraníc. Uráža každého, koho môže, šíri klebety a klamstvá. V súčasnosti sa na jednom zo svojich streamov naváža do svojej sestry a matky. Obvinenia, ktoré na ich adresu vzniesla, sú veľmi zarážajúce, píše Matěj Čech z portálu Antiyoutuber.

Tvrdí, že ich už nepovažuje za rodinu. "Pre mňa tá rodina skončila už dávno tým, ako sa správali," hovorí Adel. Obviňuje rodinu, že s ňou zaobchádzala ako s otrokyňou. Otvorene hovorí aj o tom, že ju pravdepodobne mohli adoptovať, keďže sa podľa jej slov vôbec nepodobá na svoju sestru.

image

Niekoľko mužov slovne aj fyzicky napadlo Shopaholic Adel. Toto je už aj v jej prípade za hranou, tvrdí verejnosť

Ohovára všetkých a všade

Ostrá kritika zo strany Adel nepozná hranice. Podľa ľudí na internete si zrejme myslí, že celý svet sa točí okolo nej, nikdy neuzná chybu a každého len uráža. Jej pravá povaha vyšla najavo po rozchode s Davidom Pražákom alias Fregamerom. Počas trvania ich vzťahu bol jej miláčikom a po jeho skončení bol asi najväčším zloduchom.

Zrejme mala akúsi silnú túžbu ohovárať ho a robiť z neho zlého človeka, a tak o ňom začala šíriť rôzne fámy, napríklad že má pohlavnú chorobu. Je teda známe, že Adel vie byť na svojich sledovateľov a partnerov zlá. To, ako v súčasnosti ohovára svoju rodinu, však prekvapilo mnohých.

Adel sa priznala, že mala ťažké detstvo a že je chudobná. "Držte hubu. Vy neviete, že so mnou zaobchádzali ako s otrokyňou. Nie som hrubá, som úprimná," povedala Adel. Celý jej prúd bol ostro nasmerovaný na prizerajúcich sa ľudí. Takmer zakaždým, keď jej niektorý používateľ položil otázku, Adel ho ostro a zvyčajne veľmi hrubo zostrelila.

image

Shopaholic Adel

Tilen Vajt, Pavel Dvořák

S Adel sme mali skvelé detstvo

"Keď ma doma týrali, šikanovali a využívali v škôlke, myslím, že jediný chudák som tu bola ja," hovorí Adel. Väčšina sledovateľov s ňou súhlasí, že je chúďa. Ale nie v tom zmysle, že by mala ťažké detstvo.

Približne pred rokom sa jej sestra vyjadrila, že vyrastala s Adel a že mali skvelé detstvo. "Mali sme úplne úžasné detstvo. Moji rodičia sa teda veľmi skoro rozviedli. Otec nás opustil, keď sme boli malé. Ale ako deti sme vôbec neboli typy, ktoré by sa hádali a bojovali. Vychádzali sme spolu," hovorí sestra Adel v streame na TikToku.

image

Shopaholic Adel o bývalom tvrdila, že má AIDS, ten ešte počas vzťahu oplodnil inú ženu. Teraz na ňu podáva trestné oznámenie

Podľa nej je Adel považovaná za chudobné dievča, ktorému zrejme každý ubližuje, ale ona je dokonalá. Zdá sa, že rodinné vzťahy medzi nimi sa nikdy nenapravia. Zaujímavé je aj to, ako Adel časom mení to, čo povie podľa vlastnej vôle. Veď kedysi tvrdila, že sa s rodinou nestretáva, pretože vraj neprijali Fregamera ako jej priateľa. Teraz je jej bývalý priateľ mimo hry a dôvod sa zmenil.

Zákaz sexovať

Už nie je jeden, ale je ich veľa. Sex a partnerský život je niečo, o čom chce máloktorý divák počuť, a napriek tomu to Adel komentuje pomerne často. Ako mnohí pravdepodobne vedia, Adel bola na niekoľkých internetových zoznamkách. Dokonca sa priznala, že prostredníctvom jednej z nich si k sebe domov pozývala mužov, ktorých orálne uspokojovala. Muselo to však byť v čase, keď nežila so svojou rodinou. Jej matka jej totiž zakázala mať sex s mužmi.

Podľa Adel mala obmedziť, s kým bude chodiť na rande a s kým bude mať sex. Údajne jej tiež zakázala stiahnuť si zoznamovaciu aplikáciu. "Moja matka mi zakázala chodiť na rande do Prahy, vytvoriť si zoznamovaciu aplikáciu a písať chlapcom," hovorí.

image

Shopaholicadele stratila v priebehu pár dní desať tisíce sledovateľov.

Instagram.com/Shopaholicadel_official/

Adel povedala, že jej matka jej tiež povedala, aby si našla mužov na sex. "A že ma nútila do sexu, to je v poriadku, áno, neviem, aký chlap bol teraz v našom dome. Mama len chcela, aby som to mala za sebou. Takže ako moja rodina nebude v poriadku," dodáva.

Za všetko môže údajne rodina

Adel takmer doslova zo všetkého obviňuje vlastnú rodinu. Tvrdí, že jej partneri sa s ňou rozišli kvôli jej matke. Tvrdí, že to bolo vždy po tom, čo ju spoznali. Keď ešte žila so svojou rodinou, hovorí, že navštevovala psychológa. "Psychológ mal možnosť osobne sa stretnúť s mojou matkou. Povedala, že jej ma je úprimne ľúto," vysvetľuje Adel.

Adelino správanie ju podľa užívateľov privádza na dno spoločnosti. "Chudák Adel, ty určite si! Si také odporné stvorenie, že mi ťa je ľúto. Chce sa mi zvracať, keď počúvam, čo dokážeš vypúšťať z úst," napísal jeden z používateľov v komentároch na YouTube pod streamom.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 07:08