Shopaholic AdelInstagram/shopaholicadel_official
StoryEditor

Niekoľko mužov slovne aj fyzicky napadlo Shopaholic Adel. Toto je už aj v jej prípade za hranou, tvrdí verejnosť

Antiyoutuber10.05.2023., 09:00h

Shopaholic Adel sa nedávno nechala počuť, že ju neznámi muži slovne a vraj aj ľahko fyzicky napadli. Mladíci ju údajne niekoľko minút otravovali, strkali jej telefón do tváre a hrubo ju urážali. Hoci Adel nemá veľa priaznivcov, väčšina jej sledujúcich odsudzuje správanie útočníkov. Toto si nezaslúži, tvrdia niektorí.

Lajkuj Brainee.sk na

Adela Pulcová alias Shopaholic Adel v posledných týždňoch prežíva naozaj krušné obdobie. Potýkať sa musí s trestným oznámením, ktoré na ňu podal jej bývalý partner David Pražák a s drsnou kritikou verejnosti na jej nevšedné správanie.

To, čo sa jej však stalo teraz, je už podľa väčšiny príliš. Tentokrát verejnosť nehaní Adel, ale mladíkov, ktorí ju napadli. Hoci Adel na vinne nie je, riešiť to už zrejme ďalej nechce, píše Matěj Čech z portálu Antiyoutuber.

Mnohí si zrejme povedia, že si za hejterov môže Adel sama. Rozhodne svojim správaním prispieva k nenávisti, ktorú voči nej väčšina má. Adel svojim správaním často poburuje a uráža mnohých užívateľov na sieťach, ďalších influencerov a dokonca aj svojich partnerov.

image

Shopaholic Adel o bývalom tvrdila, že má AIDS, ten ešte počas vzťahu oplodnil inú ženu. Teraz na ňu podáva trestné oznámenie

Obťažovanie na ulici

Nielen Adel sa však chová hrubo a s neúctou. To, že má hejterov, je logické, niektorí však s urážkami na jej osobu zachádzajú už príliš ďaleko. Nielen, že sa do nej púšťajú anonymne na internete, ale konfrontujú ju aj na ulici.

Adel sa nedávno dostala do dosť nepríjemnej situácie. Keď sa prechádzala po pražských uliciach, obkľúčilo ju niekoľko neznámych mužov. Tí hneď vytiahli telefóny a začali Adel obťažovať. Nechceli sa s ňou však odfotiť.

S telefónmi v ruke pribehli za Adel a začali jej klásť zvláštne otázky. „Adel koho vyfajčíš dnes? Ukáž zuby, ukáž zuby,“ konfrontuje muž Adel. Tá sa snažila v pokoji odísť, pričom muža presviedčala, aby ju nechali na pokoji. Keď im povedala, že na nich zavolá políciu, vysmiali sa jej.

Adel sa zachovala správne

Adel sa snažila podľa väčšiny situáciu tentoraz vyriešiť rozumne a v pokoji. „Prestaňte ma otravovať lebo zavolám políciu. Môžete ma nechať? Nič vám nerobím, nič vám nerobím,“ snaží sa bezradná Adel presvedčiť mužov, aby ju nechali na pokoji.

Po chvíľke ju muži opustili a Adel sa podarilo odísť. Na videu je počuť iba slovné urážky a vidieť zjavné narušovanie osobného priestoru Adel. K priamemu fyzickému napadnutiu však vo videu nedošlo. Adel sa k incidentu vyjadrila na svojom TikToku, kde tvrdí, že do nej aj strkali.

V popise videa sa nechala počuť, že je z incidentu stále vykoľajená. Je vraj sklamaná z českého národa, pretože jej nikto z prizerajúcich sa okoloidúcich nepomohol. „​Nejakí debili ma obkľúčili, začali si ma natáčať na telefón a začali mi hovoriť, nech im ukážem zúbky, vyfajčím im ho a tak ďalej. Strkali do mňa a nechceli ma pustiť,“ vysvetľuje Adel vo videu, čo sa stalo.

Ukázali, že sú rovnakí ako ona

Zároveň sa nechala počuť, že bola z celého incidentu zrejme taká nervózna, že na útočníkov ani nezvládla zavolať políciu. „Toto je už obťažovanie na verejnosti. Siahať na mňa, natáčať si ma a hovoriť také veci. To nemôžete, nabudúce tú políciu už fakt zavolám,“ pokračuje Adel.

@shopaholicadel030

TOHLE UŽ BYLO OBTĚŽOVÁNÍ A ŠIKANA NA VEŘEJNOSTI, LIDI U TÝ RESTOURACE ČUMĚLI A NEUDĚLI NIC NIKDO MI NEPOMOHL, ČESKÝ NÁROD A STÁT STOJÍ ZA HOVNO, JSEM V ŠOKU S TOHO A KLEPU SE…

♬ Loose Change - Devin Kennedy

Verejnosť je v tejto kauze väčšinou na strane Adel. Pokiaľ sa chce internet zbaviť Adel, toto rozhodne nie je tá správna cesta, komentujú niektorí.

„Hoci sa Adel správa tak, ako sa správa, toto by sa diať nemalo. Za mňa tí ľudia iba ukázali, že sú rovnakí ako ona,“ píše do komentárov pod video YouTubera Davida Dvořáka jedna používateľka. „Výnimočne mi jej je ľúto a súhlasím s ňou,“ píše ďalší.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 01:11