Bianca BlazyIG/nobles_hair
StoryEditor

Slovenská influencerka radí, ako očistiť telo od negatívnej energie vajcom. Minulé životy vraj prežila v Egypte

Antiyoutuber02.02.2024., 15:00h

Kontroverzné slovenské dvojčatá Cyntia a Bianca opäť budia debaty. Bianca na sociálnych sieťach zdieľala, že prežila niekoľko minulých životov v Egypte a pomáhala ľuďom vo vojne. Zdieľala tiež návod ako očistiť telo od negatívnej energie pomocou vajca. V minulosti tiež tvrdila, že ak niekto spácha samovraždu, narodí sa v budúcom živote postihnutý.

Lajkuj Brainee.sk na

Okolo kontroverzných slovenských dvojčiat Cyntie a Biancy je na sociálnych sieťach rušno už mnoho rokov. Najviac debát vzbudili predovšetkým kvôli cvičebným plánom, ktoré sľubovali takmer zázračné účinky. Nemenej diskutované sú však aj ich názory. Sú presvedčené o tom, že niekoľko minulých životov prežili v Egypte alebo že človek svoju energiu môže očistiť vajcom.

Ako píše portál Antiyoutuber, Cyntia a Bianca Blazy, predtým Novotkové, sa nikdy netajili tým, že veria v rôzne energie, posmrtný život a ďalšie spirituálne javy, ktoré sa dajú označiť ako čosi medzi zemou a nebom a o tom, že by mali existovať, nesvedčí žiadny vedecký dôkaz.

image

Vyspovedali sme Oktagon cage girls. Ľudia po nich žmurkajú aj dávajú ponuky na sobáš, vystupovanie v klietke ich však neuživí

Kontroverzné vyjadrenia

Dlhodobo sa označujú za takzvané indigové deti, čo je pojem zavedený Nancy Ann Tappeovou, ktorá sa považuje za parapsychologičku a médium. Indigové deti by mali byť nadpriemerne inteligentné, majú nadpriemerne vyvinutú schopnosť intuície a kreativitu.

Navyše sa im niekedy prisudzujú aj schopnosti liečiteľstva a parapsychológie, čo zahŕňa napríklad telepatiu, jasnovidectvo a ďalšie paranormálne javy. Na sociálnych sieťach sa so sledujúcimi delia aj o to zážitky z minulých životov.

„Bola som jedna z najsilnejších žiačok, čo sa týka spirituálnych vecí. Pár minulých životov som bola v Egypte,“ vysvetlila Bianca na Instagrame. O svojich minulých životoch toho údajne vie veľa, boli vraj veľmi ťažké. V jednom z nich napríklad pomáhala ľuďom v bližšie nešpecifikovanom vojnovom období, v ďalšom zomrela na hlad a vyčerpanie v Egypte.

Bianca sa nevyjadruje len k svojim minulým životom, ale aj k tým ostatných. Vlani v januári na Slovensku policajti pátrali po nezvestnej osemnásťročnej Terézii. O niekoľko dní neskôr našli jej telo v Dunaji. Prípad vtedy otriasol celým Slovenskom, avšak Bianca správu zdieľala s odlišným zámerom, než bolo kondolovanie pozostalým. „Je smutné, že ľudia nevedia, že ak si vezmú život, v ďalšom živote sa narodia postihnutí,“ napísala na Instagram.

Čistenie energie pomocou vajca

Bianca je, zdá sa, vo všetkých spirituálnych aktivitách veľmi zbehlá. Na Instagrame okrem skúseností z minulých životov zdieľala návod na čistenie energie a aury pomocou slepačieho vajca. Princíp je jednoduchý. Vajcom si prechádzaš po tele alebo tvojom „energetickom poli“ a ono by malo postupne absorbovať vašu všetku negatívnu energiu.

image

Pellegrini valcuje svojimi fotkami. Spolu so sestrou zarábajú stovky tisíc napriek tomu, že neexistujú

Po tom, čo celý proces dokončíš, by si vajce mal rozbiť do vody a sledovať, či vyzerá akokoľvek atypicky, napríklad na ňom môžu byť „pavučiny“. Pokiaľ je vajce čisté a vyzerá tak, ako má, je tvoja energia v poriadku.

Aj keď je Bianca všeobecne považovaná za tú kontroverznejšiu z dvojčiat, Cyntia zdieľa názory veľmi podobné. Aj ona v minulosti tvrdila, že je indigové dieťa a hovorila o minulých životoch, v poslednej dobe je však oveľa zdržanlivejšia ako Bianca.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 13:02