Pellegrini valcuje svojimi fotkami Instagram.Instagram/Fionapellegrini/
StoryEditor

Pellegrini valcuje svojimi fotkami. Spolu so sestrou zarábajú stovky tisíc napriek tomu, že neexistujú

Michal ČiernikiDnes.cz01.02.2024., 08:00h

Za pár mesiacov sa z nich stali populárne celebrity. Zarábajú obrovské peniaze a chodia im ponuky na rande od populárnych milionárov. Za ich dokonalými telami sa však skrýva nečakané tajomstvo.

Lajkuj Brainee.sk na

Sestrám Emily a Fione Pellegrini muži denne vyznávajú lásku a posielajú im nemalé peniaze. Mnohí netušia, že sympatické krásky nie sú skutočnými ženami z mäsa a kostí, ale iba výtvorom umelej inteligencie, na ktorom zarába jeho tvorca. K brunetke a blondínke už chystá aj ryšavku, píše Diana Šubrtová pre iDnes.cz

Emily je na Instagrame iba päť mesiacov, jej pôvodný profil za ten čas nazbieral už 280 tisíc sledujúcich a fanúšikov, ktorí ju v posledných mesiacoch bez prestania zasypávajú komplimentmi, pozvánkami na rande aj štedrými finančnými darmi. Momentálne však funguje jej záložný profil, na ktorom je takmer 12-tisíc fanúšikov.

image

Muža poslala umelá inteligencia neprávom za mreže. Tam ho po pár hodinách brutálne zmlátili a znásilnili

Zahraničné médiá o milej hnedovláske opakovane písali ako o najhorúcejšej modelke súčasnosti a veľký záujem o milostný románik s ňou mali aj mnohí slávni muži a miliardári, ktorí jej za spoločnú večeru ponúkali až stovky tisíc eur. Problém je v tom, že Emily v skutočnosti neexistuje.

Počet influencerov, ktorí sú generovaní umelou inteligenciou a svojim tvorcom zarábajú nemalé finančné čiastky, v posledných mesiacoch raketovo stúpa. Zadarilo sa aj autorovi virtuálnej modelky Emily Pellegrini. Podľa informácií na jej profile ide o zábavu milujúcu dvadsaťtriročnú Talianku žijúcu v Los Angeles.

„Spýtal som sa chatbotu Chat GPT, ako vyzerá vysnívané dievča dnešného priemerného muža. Bolo tam napísané okrem iného brunetka, čo má dlhé vlasy a dlhé nohy. Tak vznikla Emily,“ povedal pre portál Oddity Central tvorca modelky, ktorý chce zostať v anonymite. „Mojím cieľom bolo, aby táto žena pôsobila naozaj sympaticky a milo a zároveň bola sexy a príťažlivá. Chcel som tiež, aby bola čo najreálnejšia. Preto som ustúpil od obrích prifúknutých pier a neprirodzených pŕs,“ vysvetľuje.

Sestra blondínka

Emily vďaka veľkému záujmu mužov už „obstaral“ aj o rok staršiu sestru, dvadsaťštyriročnú blondínku Fionu. Aj jej rýchlo pribúdajú sledujúci. Momentálne má 50,6-tisíc sledujúcich.

Kvôli veľkému záujmu sa chystá v tomto roku zverejniť aj pripravovaný profil ďalšej ženy – ryšavky. A v budúcnosti možno príde na rad aj čiernovláska, ktorá zatiaľ v jeho portfóliu chýba.

image

Emily vďaka veľkému záujmu mužov už „obstaral“ aj o rok staršiu sestru, dvadsaťštyriročnú blondínku Fionu.

Instagram/Fionapellegrini/

„Mám rozhodne v pláne uviesť na trh aj tretiu a štvrtú modelku. Momentálne nemám pre dievčatá zatiaľ vymyslené mená, ale farba vlasov už je jasná. Taká je doba. Chce to využiť situáciu, byť medzi prvými a nazbierať početnú základňu fanúšikov. A to hneď. Kým budú to isté robiť úplne všetci, čo bude podľa môjho názoru niekoľko mesiacov,“ hovorí s tým, že aj keď si to možno niekto môže myslieť, rozhodne nejde o úplne jednoduchú prácu, ktorú by zvládol každý.

„Na začiatku som na tom pracoval 14 až 16 hodín denne. Teraz sa týmto dvom fungujúcim profilom a priebežnej práci na nich venujem približne 8 a viac hodín denne a to celých sedem dní v týždni. Do budúcnosti by som rád využil rodinných príslušníkov, aby mi s profilmi pomáhali, za čo budú samozrejme platení ako moji zamestnanci,“ teší sa.

Pre Emily založil aj profily na niekoľkých platformách, kde môžu užívatelia za poplatok vidieť sympatickú brunetku tak, ako ju boh, respektíve umelá inteligencia, stvorila. „Len na platforme Fanvue mi zarobila Emily iba za šesť týždňov takmer desať tisíc eur. Fanúšikovia, medzi ktorými nechýbajú ani známi futbalisti, MMA zápasníci a miliardári ani netušili, že nie je skutočná. Aj pre mňa samotného je občas až desivé, aké je už dnes ťažké rozoznať výtvory AI od skutočných ľudí,“ dodáva na záver.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 11:58