Selena Gomez sa v poslednej dobe stala predmetom mnohých debát.X/Selenafortune/
StoryEditor

Selena Gomez ohlásila ďalšiu pauzu od sociálnych sietí. Fanúšikom začína byť na smiech

Antiyoutuber15.01.2024., 11:00h

Selena Gomez sa v poslednej dobe stala predmetom mnohých debát. Najskôr mnohí riešili jej vzťah s Bennym Blancom, ktorého si po jej boku vedel predstaviť len málokto. Ohradila sa tým, že takto šťastná ešte nebola. Po poslednom udeľovaní Zlatýych glóbusov si znovu dala pauzu od sociálnych sietí. Na osemnásť hodín.

Lajkuj Brainee.sk na

Speváčka Selena Gomez patrí medzi najpopulárnejšie celebrity na svete, o čom svedčí aj fakt, že je najsledovanejšou ženou na Instagrame. V poslednej dobe sa však zaradila aj medzi tie najkontroverznejšie. Naposledy vzbudila rozruch kvôli dráme na odovzdávaní cien Zlatý glóbus, v poslednej dobe sa toho okolo nej však deje oveľa viac.

image

Barbie je film o bábike s veľkými prsiami. Zlaté glóbusy priniesli dávku nevhodných vtipov

Meno Seleny Gomez sa skloňuje na sociálnych sieťach už od začiatku druhého januárového týždňa, píše Barbora Bahníková pre portál Antiyoutuber.cz. Na odovzdávaní cien Zlatý glóbus totiž bola videná, ako s Taylor Swift a Keleigh Teller pri stole o niečom horlivo diskutuje. Z videí takmer okamžite používatelia na sieťach usúdili, že predmetom ich debaty sa stali Timothée Chalamet a Kylie Jenner. Jenner totiž údajne Gomez zakázala, aby sa s Chalametom odfotila a na sieťach sa už niekoľko dní nerieši v podstate nič iné. Gomez však tvrdí, že sa pri stole riešilo niečo iné ak žiadnemu sporu nedošlo.

Oddych od sociálnych sietí

Hoci podľa nej na Zlatých glóbusoch o nič nešlo, v jej živote sa toho deje veľa. A zdá sa, že je to také vážne, že si musí v podstate neustále dávať pauzu od sociálnych sietí. Naposledy detox od Instagramu ohlásila v stredu. Vraj sa chcela sústrediť na veci, na ktorých naozaj záleží. Príspevok doplnila videom partnera Bennyho Blanca, ako sa hrá s dvoma deťmi. O osemnásť hodín neskôr už však bola opäť online a zdieľala fotku z kuchyne s Gordonom Ramsaym.

Treba dodať, že osemnásťhodinová pauza nie je jedinou v poslednej dobe. V novembri sa napríklad Gomez rozhodla zmazať sociálne siete kvôli tomu, že nemohla vidieť nenávisť a násilie, ku ktorým na svete dochádza. Jednoducho jej to vraj lámalo srdce. Vtedy však internetový detox vydržala o trochu dlhšie. Pre podobnú pauzu sa rozhodla aj vo februári minulého roku.

Love story

Vzťah s hudobným producentom Blancom sa stal na sociálnych sieťach tiež dosť preberanou témou. Na začiatku decembra potvrdila dlhé špekulácie, keď zdieľala ich spoločnú fotku. Jej sledujúci jej však nový vzťah tak nepriali a jej výber kritizovali. Vadí im predovšetkým vizáž Blanca, podľa niektorých vyzerá príliš staro a pôsobí neupravene.

Lenže populárna speváčka sa rozhodla na sieťach proti negatívnym komentárom brániť. Najskôr napísala, že je najšťastnejšia v živote a navyše je Blanco vraj ten najlepší muž, s ktorým kedy chodila. Nejeden sledujúci už vtedy tušil, že sa komentárom obula do populárneho speváka Justina Biebera, s ktorým tvorila pár zhruba osem rokov a nikdy sa o ich vzťahu na sieťach neprestali viesť debaty. 

Síce už sú jej sledujúci na podobné chovanie väčšinu času zvyknutí, niektorí majú jej vystupovanie na sieťach už jednoducho dosť. „Selenu mám rád, ale ona sa fakt nevie správať,“ píše jeden zo sledujúcich. Niektorí zároveň nechápu, prečo jej správanie nikto nerieši a napríklad ohováranie bývalého partnera jej stále prechádza.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 15:03