Matúš Kolárovský alias YaelInstagram/yael
StoryEditor

VIDEO Yael otvorene prehovoril o svojej drogovej závislosti: Mám s tým problém, ale snažím sa bojovať

Miroslav Kamody15.11.2023., 11:00h

„Beriem drogy a mám s tým problém,“ hovorí vo videu mladý hudobník a influencer Yael. Ten otvorene hovorí o problémoch, s ktorými posledné mesiace bojoval.

Lajkuj Brainee.sk na

22-ročný Matúš Kolárovský, známy pod svojím umeleckým menom Yael, nahral na svoj instagramový profil video, v ktorom sa otvorene rozhovoril o svojom súkromí. Svojim 41-tisíc fanúšikom priznal, že je drogovo závislý, no snaží sa v živote nájsť tú správnu cestu. 

„Chcem len povedať, že ďakujem všetkým tým, čo ste pri mne aj napriek tomu, že by som musel niečo takéto pridávať na toto toxické miesto. Jediné, čo chcem týmto dosiahnuť, je nový deň a slobodný nádych. V skratke - hrubá čiara... Za niečím aj dvakrát,“ napísal k videu, ktoré videlo už viac ako 80-tisíc ľudí.

image

Priscilla odkazuje Sulíkovi: Skús krvácať sedem dní v mesiaci, potom hovor, že ženy majú najľahší život

Boj so závislosťou

V nahrávke následne hovorí, že mal v minulosti problémy nielen s drogami, ale aj závislosťou na liekoch. „Je to pravda. Drogy boli dlhú dobu súčasť môjho života... Beriem to tak, že nie celého života, ale odkedy som začal robiť hudbu. Nemám na to vysvetlenie, ale dôvod je to, že som bol mladý. Natáčal som veľa projektov. Moja tretia pieseň dosiahla 17 miliónov views,“ priznáva Matúš. 

Ako pokračoval, s takou obrovskou pozornosťou jednoducho nerátal a nevedel, ako s ňou narábať. „U mňa to zašlo do momentu, kedy som sa stal závislý na liekoch a možno aj na iných omamných látkach. Mrzí ma, že ma tak mnoho ľudí videlo, lebo nevedeli, čo sa deje. Nevedela to moja mama, nevedel to nikto, teda okrem mňa. Na istú dobu to skončilo, keď som to s tými liekmi prehnal,“ približuje spevák.

Zlomovým momentom mala byť cesta na DNA testy kvôli otcovstvu malej Ney, ktorú má so slovenskou speváčkou s Veronikou Nízlovou. „Dúfal som, že tie lieky to možno všetko ukončia v ten moment, ale nakoniec som v tom vlaku iba odpadol. Jediné, čo si pamätám, že ma ľudia prebrali v tom vlaku a na tie DNA testy som sa nejakým spôsobom dostal. Úplne si ani nepamätám, ako to celé prebehlo.“

Ospravedlnenie

Ani tento moment ho však neprinútil na drogy definitívne zanevrieť. „Našiel som si k tomu zase cestu a nielen k tomu, ale aj k alkoholu. Proste som to nejakým spôsobom nezvládal. Snažím sa s tým bojovať a snažím sa v tom nehľadať teraz východisko. Odkedy som si to nejakým spôsobom uvedomil, tak naozaj verím tomu, že to už v mojom živote nebude mať takúto hlavnú rolu...“ dodal. 

image

Sulíkov syn brojil proti Ráchel, teraz rieši počet sexuálnych partnerov. On ich vraj môže mať aj dvesto, ženy ale nie

Ďalej sa vo videu ospravedlnil bývalej priateľke za to, že bol zlým priateľom. Malo by ísť o Nikolu Baranovú, ktorá ho pred pár mesiacmi obvinila z násilia. Stalo sa tak v čase, kedy sa vo veľkom hovorilo o útoku Tomyho Kottyho na Ráchel Karnižovú. Yael tak nepriamo priznal, že tieto obvinenia sa zrejme zakladajú na pravde. Ospravedlnil sa aj Kottymu za to, že spal s „niekým“ - pravdepodobne niektorou s jeho bývalých priateliek.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 19:22