Filip Sulík a Ráchel KarnížováInstagram/Filip Sulík, Rachellka
StoryEditor

Sulíkov syn brojil proti Ráchel, teraz rieši počet sexuálnych partnerov. On ich vraj môže mať aj dvesto, ženy ale nie

Filip Sulík sa v poslednej dobe vydal do boja proti finalistke Love Islandu Ráchel Karnížovej. Spochybňuje všetky jej tvrdenia o brutálnom napadnutí jej bývalým partnerom. Ona však mlčí a vôbec naň nereaguje. Aby na seba opäť upútal pozornosť, rozhodol sa riešiť bodycount u žien. On vraj môže mať počet sexuálnych partneriek aký chce, ženy ale nie. Je to údajne dané historicky aj biologicky.

Lajkuj Brainee.sk na

Filip Sulík, syn slovenského politika Richarda Sulíka, patrí medzi najkontroverznejšie postavy slovenského internetu. V posledných dňoch sa jeho meno najčastejšie spája s kauzou finalistkou Love Islandu Ráchel Karnížovou a jej bývalého partnera Tomáša Drahoša alias Tomyho Kottyho.

Zdá sa ale, že hoci sa obaja veľmi snažia ju pošpiniť, ona sa k žiadnemu z ich obvinení vyjadrovať nechce. Preto chce Sulík upútať pozornosť inak, píše Barbora Bahníková z portálu Antiyoutuber

image

Brutálne domáce násilie na mladej influencerke bude mať dohru. K prípadu sa vyjadril aj generálny prokurátor Žilinka

Fyzické napadnutie

Karnížová prvýkrát prehovorila o tom, že jej jej bývalý partner brutálne fyzicky napadol, tento rok v apríli. Mal ju okrem iného ťahať za vlasy po byte. On síce najskôr svoju vinu priznal a šiel sa liečiť do psychiatrickej liečebne, neskôr však otočil a začal tvrdiť, že sa celý incident odohral inak.

Aby mohol svoje meno očistiť, tak sa spojil práve so Sulíkom, ktorý ho zhodou okolností pozval do prvého dielu podcastu, ktorý teraz začal nahrávať. Sulík aj Drahoš posledný mesiac veľmi aktívne pracujú na očistení Drahošovho mena a zároveň na pošpinení Karnížovej. Sulík je však o niečo zapálenejší.

Sám pred niekoľkými týždňami potvrdil, že výsledkom jeho snaženia by malo byť to, že celá verejnosť bude Kanrížovú vnímať ako promiskuitnú ženu, ktorá má problém s drogami. Preto sa rozhodol zverejňovať videá, ktoré Karnížová predtým zdieľala na Instagrame a majú dokazovať jeho tvrdenia. Samozrejme, že nie zadarmo, aby ste sa k nim dostali, musíte zaplatiť mesačný poplatok sedem eur.

image

Ráchel Karnížová

Instagram/rachellkka/

Kritika Sulíka

Nedávno začal napríklad tvrdiť, že Karnížová údajne pozitívny test na drogy ešte pred tým, než odišla na Kanárske ostrovy, aby sa zúčastnila reality show Love Island. Práve pretože bola donedávna bez telefónu na takzvanom ostrove lásky, začali mnohí Sulíka kritizovať. Vraj sa ku kritike nemôže vyjadriť. „Až sa vráti, pokojne sa vyjadriť môže,“ odpovedal vtedy.

Lenže Karnížová sa evidentne vyjadrovať nechce a zaryto mlčí. Hoci ju mnohí sledujúci kritizujú, žiadajú o vysvetlenie a neustále komentujú všetky jej fotky negatívnymi názormi, ona si z toho nič nerobí. Namiesto toho zdieľa fotky a videá s Claudom Lhoteckým, s ktorým novo vďaka Love Islandu tvorí pár. Na vyjadrenie ju nevyzývajú len sledujúci, ale aj Sulík. A ona mlčí ďalej.

Zdá sa, že Sulík na seba chce upútať pozornosť za každú cenu, čo sám koniec koncov priznal. Pretože mu to ale cez Karnížovú už nevychádza, začal rozoberať iné kontroverzné témy. Teraz sa napríklad rozhovoril o tom, ako veľmi nemá rád promiskuitné ženy.

image

Filip Sulík už nie je CEO platformy Youdare. Kritika nás vyburcovala, atakujeme 100-tisíc užívateľov, tvrdí startup

Miluje ku*vy, špiny a všetku túto háveď

Najskôr sa začal bez kontextu pýtať na počet sexuálnych partnerov žien, ktoré ho sledujú. Keď mu číslo začali oznamovať, tak sa pochválil tým, že má neuveriteľnú databázu žien a ich bodycountu, teda počtu ich sexuálnych partnerov.

„Niektoré ženy, ktoré v sebe mali viac ako dvadsať koko*ov majú normálne deti, rodiny a partnerov. Rešpekt tým ženám, že si aj takto pošpinené našli lásku, ale tí muži, vy fakt nie ste normálni,“ hovorí na Instagrame v niekoľkominútovom monológu. „Nechápte ma zle, ja fakt milujem ku*vy, špiny a všetku túto háveď, ale fotiť sa s ňou na Instagram, vziať ju domov k rodičom a urobiť jej dieťa, to fakt nie,“ dodáva.

Po tom, čo zverejnil príhovor odsudzujúci ženy, ktoré mali podľa neho veľa sexuálnych partnerov, ho začali mnohí konfrontovať s tým, že on sám mal viac sexuálnych partneriek. To podľa neho nevadí. Bodycount u mužov je úplne irelevantný a neurčuje hodnotu muža. U žien je však efekt opačný.

Vraj za to môže biológia

Podľa neho taký názor neutvorila spoločnosť, môže za neho biológia. Príroda muža vraj vytvorila tak, aby si vyberali ženy, ktoré sú selektívne. Argumentuje aj tým, že ženy môžu otehotnieť len niekoľkokrát za život a je pre ňu biologicky výhodnejšie vedieť si sexuálnych partnerov vyberať.

To, že odsudzuje ženy s vyšším počtom sexuálnych partnerov, je údajne dané aj historicky. V minulosti totiž všetky spoločnosti uctievali ženské panenstvo a naopak zabíjali a upaľovali promiskuitné ženy. „Naopak, keď boli muži v spoločnosti v minulosti vyššie postavení, nikdy neboli monogamní. Je to napísané aj v Biblii,“ vysvetľuje.

Sulík od žien príliš pochopenie nemá. Mnohé mu argumentujú tým, že ani ony by si nevybrali muža, ktorý má vysoký počet sexuálnych partneriek, čo podľa neho nie je pravda. Vraj by ich mohol mať aj dvesto a nikoho by to nezaujímalo. Ani s tým však väčšina z nich nesúhlasí.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
10. apríl 2024 09:44