Halien sa údajne zasnúbilInstagram/halienpower
StoryEditor

Priateľka zatknutého slovenského streamera Haliena mala vraj potratiť ich dieťa. Mala len 14 rokov, teraz sa zasnúbili

Antiyoutuber03.11.2023., 13:30h

Na sociálnych sieťach sa šíri konverzácia, ktorú mal údajne viesť streamer Halien so svojim kamarátom. V konverzácii priznáva, že s ním otehotnela jeho priateľka, ktorá vtedy nemala ani pätnásť rokov a rozhodla sa ísť na potrat po tom, čo sa rozišli. Nedokázala vraj uniesť, že si našiel novú priateľku. Tá teraz najskôr spravuje Halienov Instagram.

Lajkuj Brainee.sk na

Informáciu o tom, že slovenský streamer Ján „Halien“ Šteca pôjde do väzenia, zaznamenalo na sociálnych sieťach naozaj veľa ľudí. Šteca mal totiž predávať drogy a tiež ich poskytovať maloletým osobám. V dôsledku toho mu hrozí 15 rokov za mrežami a teraz sa objavila ďalšia informácia, ktorá na streamera vrhá ešte ďaleko horšie svetlo.

Šteca mal mať totiž údajne sex s dievčaťom v čase, keď ešte nemalo pätnásť rokov a dievča s ním dokonca malo otehotnieť. Na sieťach sa šíri konverzácia, ktorá to potvrdzuje a aj keď nemožno preukázať jej pravosť, pôsobí veľmi presvedčivo.

image

Známy slovenský streamer zrejme pôjde do väzenia. Polícia u Haliena našla drogy, hrozí mu až 15 rokov za mrežami

Doma mu našli kopu drog

„Podľa predbežných výsledkov z kriminalistického laboratória bola potvrdená prítomnosť kokaínu v množstve, ktoré zodpovedá minimálne 669 bežným jednotlivým dávkam drogy a extáza v množstve, ktoré zodpovedá minimálne 250 bežným jednotlivým dávkam drogy, ktoré sú spôsobilé po aplikovaní ovplyvniť psychiku človeka,“ prezradila košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová, čo všetko našla kriminálna polícia u streamera doma.

Odvtedy si z neho ľudia uťahujú na sociálnych sieťach, streamerovi ale iste do smiechu nie je. Polienka do ohňa prihodil aj jeho rival Martin „Ziamw“ Tronec, ktorý načrtol, čoho všetkého sa mal Šteca dopustiť. Tronec tvrdil, že Šteca poskytoval drogy aj jednému maloletému dievčaťu, s ktorým mal dokonca sex.

Matka tohto dievčaťa potom mala streamera udať na políciu a na základe jej udania vykonala kriminálna polícia u Šteca raziu. Na sociálnych sieťach sa ale začala šíriť konverzácia, ktorú má viesť Šteca so svojim kamarátom a v ktorej zároveň opisuje, čo sa s dievčaťom, ktoré v tom čase malo byť iba štrnásť rokov, dialo.

Dieťa údajne potratila 

„Včera som sa hádal s jej mamou, pretože ona presviedčala rodičov, že nikdy nebola tehotná. Teraz už je to ale jedno, keď to dieťa zabila. U doktora nebola. Dnes, keď chceš zabiť decko, stačí zožrať prášky a zapiť ich chlastom,“ píše údajne Šteca v konverzácii.

Mladé dievča sa s ním malo rozísť a až potom zistiť, že je tehotná. Šteca si mal medzitým údajne nájsť novú priateľku, ktorú mal následne opustiť a vrátiť sa k dievčaťu v domnení, že si dieťa nechá. Dievčinu mal údajne prosiť, aby si ho nechala, pretože sa rozhodol stať sa otcom.

Tá sa ale nakoniec mala rozhodnúť dieťa zabiť a podľa správ z toho bol Šteca zničený. „Strašne som chcel dieťa, strašne. Jeden deň vyberáš kočík a oblečenie a druhý deň sa dozvieš, že ti ho zabila. Verím, že karma dostane každého,“ stojí v konverzácii, ktorú mal viesť Šteca.

image

Tiktokera malo Rusko za jeho videá týrať a vyhostiť z krajiny. Teraz je z neho symbol nádeje v ukrajinskej armáde

Dievča, ktoré bolo so streamerom tehotné, sa vraj rozhodlo zbaviť sa plodu po tom, čo si po ich rozchode Šteca našiel novú priateľku. Nedokázala totiž prijať fakt, že si za ňu našiel náhradu. S týmto dievčaťom má byť aj teraz a veľmi sa rieši, či je to práve ona, kto pridáva na Štecov Instagramový profil príspevky. Streamer to totiž rozhodne nie je.

Zásnuby?

Na jeho profile sa ale objavila jeho fotka s mladým dievčaťom a pri fotografii je veľmi zvláštny popis. „Chcel by som vám oznámiť, že sme sa zasnúbili s mojou priateľkou a budem komentovať drámu, tak dajte sledovanie, nech vám to neutečie,“ stojí v popise fotky.

Veľa ľudí si myslí, že sa teraz o Štecov Instagram stará jeho priateľka a to predovšetkým kvôli štýlu príspevkov, ktoré sa na profile objavujú. „Toto tam dala jeho baba. Keby to bol on, tak dá ako chlapec úplne inú fotku alebo nahrá video. Určite to nie je on, pretože tá p*ča alebo debil, ktorý má ten Instagram, tam postujú s*ačky,“ myslia si používatelia TikToku.

Konverzácie, ktoré sa šíria na TikToku aj na Instagrame, by ale streamerovi mohli poriadne zavariť. Ak by sa totiž potvrdilo, že mal pohlavný styk s dievčaťom, ktoré vtedy ešte nemalo pätnásť, výrazne by to zrejme prehĺbilo dĺžku jeho trestu. Zatiaľ ale nie sú žiadne nové informácie o tom, aký je Štecov aktuálny stav a ani na koľko rokov pôjde do väzenia.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 11:43