HedušTikTok/hedus231
StoryEditor

Seniorská ikona internetu Flexybabka zmizla, no má nástupkyňu. Dôchodkyňa Heduš spieva o pervitíne aj pesničky od Rytmusa

Flexybabka má nástupkyňu. Síce už niekoľko mesiacov mlčí, nechala sa ňou inšpirovať iná žena. Na TikTok začala tvoriť staršia pani, ktorá si hovorí Heduš a jej videá sú podobne vulgárne, ako tie od Flexybabky. Tvorí iba pár dní a už ju sleduje takmer 50-tisíc užívateľov. Ich reakcie však pozitívne nie sú. Heduš totiž spieva aj pesničky od Rytmusa alebo o pervitíne.

Lajkuj Brainee.sk na

Na sociálne siete môže tvoriť naozaj každý a v poslednom čase sa na nich začína pohybovať čím ďalej tým viac seniorov. Pravdepodobne najznámejšou českou influencerkou-seniorkou je Mária Skopalová alias Flexybabka. Tá už ale niekoľko mesiacov mlčí. Zdá sa však, že má novú nástupkyňu, píše Barbora Bahníková z portálu Antiyoutuber.

Skopalová sa preslávila predovšetkým vďaka vulgárnym videám, ktorými cielila skôr na mladú generáciu. Snažila sa im priblížiť predovšetkým hudbou. Od začiatku jej tvorby napríklad tvrdí, že rada počúva smíchovského rappera Dollara Prynca a dávala to okázalo najavo. V mnohých videách púšťala jeho skladby, hovorila o marihuane alebo alkohole a používala sprosté slová.

image

87-ročnú babku napadol v jej dome hladný zlodej. Ubránila sa a ešte mu dala aj najesť

Nová náhrada

Síce ju mnohí používatelia na sieťach kritizovali predovšetkým kvôli vulgarite, evidentne si z nej niektorí zobrali aj príklad. Užívateľka vyššieho veku, ktorá si hovorí Heduš, natáča videá na TikTok iba pár dní.

Na iných sociálnych sieťach zatiaľ aktívna nie je, videá na TikToku sú ale viac než dostačujúce. „Robím zábavné videá. Napĺňa ma, keď ľuďom robím úsmev na tvári,“ píše v popise profilu Heduš. Na základe popisu profilu sa môže zdať, že bude natáčať videá, ktoré skutočne vytvoria niekomu úsmev na tvári, namiesto toho však spieva sprosté pesničky od českých a slovenských raperov.

V dvoch videách spieva skladby rapera Rytmusa, jedna z nich sú legendárne Zlatokopky. V inom videu spieva nevydanú skladbu rappera Cyrila z Churaq Clique, ktorej úvodné slová sú o tom, že drogovo závislí berú pervitín. Tieto slová spieva aj Heduš pri tom, ako má na sebe župan a šiltovku nakrivo.

Rozporuplné reakcie

Natočila ešte niekoľko videí, v ktorých sa snaží zapôsobiť na mladšiu generáciu sledujúcich. Ich reakcie však príliš nadšené nie sú. „To je také to, keď si starí myslia, že rozumejú mladým. Je to ale skôr trápne,“ píše jeden z komentujúcich. „Máte už aspoň občiansky? Nesprávate sa tak,“ myslí si ďalší. Ostatné reakcie sa nesú v rovnakom duchu.

Heduš si z negatívnych komentárov pravdepodobne nič nerobí a v nakrúcaní pokračuje. Len za pár dní natáčania videí ju začalo sledovať na TikToku takmer 50-tisíc užívateľov. „Ďakujem, že sledujete moje videá, mám vás rada, majte sa fajn. Budem točiť ďalej, nech to všetko klapne,“ hovorí na TikToku. Treba dodať, že nie všetky jej videá sú vulgárne. Heduš má totiž čivavu, ktorú má veľmi rada, čo tiež rada ukazuje.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 04:55