Influencerka, známa pod prezývkou rachellkka, sa v utorok svojim fanúšikom podelila s hororovým príbehom, ktorý zažila.Instagram/rachellkka/
StoryEditor

Brutálne domáce násilie na mladej influencerke bude mať dohru. K prípadu sa vyjadril aj generálny prokurátor Žilinka

Michal Čiernik12.04.2023., 15:19h

Influencerka, známa pod prezývkou rachellkka, sa v utorok svojim fanúšikom podelila s hororovým príbehom, ktorý zažila. Na sociálnej sieti totiž podrobne opísala, ako ju jej bývalý priateľ, známy slovenský moderátor a muzikant Tomy Kotty, týral.

Lajkuj Brainee.sk na

V emotívnom priznaní na svojom Instagrame Rachelkka, vlastným menom Ráchel Karnížová, opísala dopodrobna hrôzy, ktoré musela pri svojom bývalom priateľovi Tomášovi Drahošovi zažívať. „Nechcem mu zničiť život a pomstiť sa. Chcem len zariadiť, aby sa to už nikdy nestalo žiadnej žene po mne,“ napísala na úvod.

Finalistka Miss Universe následne opísala osudný moment, po ktorom musel utiecť z bytu, aby si zachránila holý život. „Z ničoho nič ma hodil do vane, kde som si udrela hlavu. Potom ma z nej vytiahol za vlasy a ťahal po celom byte, kopal, fackal a nadával,“ opisuje 23-ročná infuencerka.

K udalosti sa viac nechce vracať

Mladá Košičanka zverejnila aj strašidelné fotky, na ktorých je je celá krvavá a zmlátená. Okrem toho pridala aj fotografie zdemolovaného bytu z osudnej noci.

Po tom, čo sa influencerka podelila o svoj zážitok, na jej Instagrame pribudlo vyše 110-tisíc followerov. „Prišlo mi tu veľa nových ľudí a ak čakáte, že k tomu ešte niečo poviem a niečo zverejním, nejaké fotky alebo videá, tak môžete rovno odísť, pretože nič už k tomu nebudem dávať, nebudem sa k tomu už vyjadrovať. Ani médiá nech mi, prosím, nevolajú, pretože nechcem nič hovoriť na kameru ani robiť žiadne rozhovory. Všetko, čo som chcela, som povedala,“ napísala.

Tomy Kotty sa k celej veci priznal

„Nebudem sa k tomu siahodlho vyjadrovať. Áno, žiaľ, je to pravda a veľmi, ani neviete ako, ma to po ľudskej a mužskej stránke mrzí. Toto, čo som spravil, je niečo, čo sa nedá ospravedlniť a nemá sa toto stávať, nikdy za žiadnych okolností. Aj preto som sa rozhodol dnešným dňom nastúpiť na liečbu,“ vyjadril sa podľa Televízie Markíza jej bývalý moderátor Tomáš Drahoš.

Samotná televízia incident rovnako odsúdila. „Televízia Markíza odsudzuje akékoľvek formy násilného správania. Takéto správanie u kohokoľvek považujeme za prekážku spolupráce,“ znie jej oficiálne stanovisko.

Zapojil sa aj generálny prokurátor

K prípadu sa prostredníctvom Facebooku vyjadril aj generálny prokurátor Maroš Žilinka. Na sociálnej sieti napísal, že boj proti domácemu násiliu je dlhodobou prioritou prokuratúry a dodáva, že aj tento „prípad podozrenia z domáceho násilia voči mladej influencerke bude dôkladne objasnený.“

Ráchel však vo svojom príspevku uviedla, že trestné oznámenie podať nechce, aj keď políciu po incidente navštívila. „Každopádne, želám mu, nech sa dá do kopy a naozaj verím, že aj takýto ľudia dokážu radikálne zmeniť,“ odkazuje na záver spevákovi.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 10:02