Žiadaný Flexking neostáva nič dlžný svojej povesti.Fnc Archív/
StoryEditor

Žiadaný Flexking neostáva nič dlžný svojej povesti: Si šikanovaný šéfom, z mozgu budeš mať želatínu!

red12.10.2023., 07:00h

Patrí suverénne medzi najviac skloňované mená organizácie. Nielen medzi fanúšikmi, ale aj samotnými bojovníkmi. Frayer Flexking nastúpi 2. decembra v Bratislave už na svoj štvrtý zápas pod hlavičkou Fight Night Challenge. Svojím sebavedomým správaním a kontroverznými vyjadreniami púta pozornosť a spomedzi výziev si môže doslova vyberať.

Lajkuj Brainee.sk na

Známy slovenský raper neostal svojej povesti nič dlžný ani na nedávnej tlačovej konferencii. Do slovnej roztržky sa dostal hneď s niekoľkými účastníkmi. „O mňa je extrémny záujem a o vás nie je žiadny. Nemôžem za to, že som extrovertný typ. Keď niekde prídem, nedržím v sebe emócie, ale dostanem ich von. Nie som nahúlený gadžo z pivnice, ktorý pozerá Krstného otca a uveril si, že je mafián,“ odkázal neprajníkom a rivalom prostredníctvom videa na sociálnych sieťach. 

Frayer Flexking sa objavil na troch z predchádzajúcich štyroch turnajov Fight Night Challenge. Dvakrát oslavoval víťazstvo po knokaute (Čis T a Baron), raz sa musel zmieriť s diskvalifikáciou (Refew). Ako ďalší sa mu do cesty postaví Adam Štrba. „Adamko teleránko. Takže ty ma nechceš porážať rukami, ale hlavou. Som zvedavý, ako to spravíš, keď do nej budeš dostávať granáty a z mozgu mať želatínu. Box je o rukách. Vravíš mi, že som primitív a pritom dávaš takéto vyjadrenia,“ vravel na margo influencera, moderátora a redaktora v jednej osobe. 

Ten má s bojovými športmi skúsenosti, keďže niekoľko rokov sa venoval zápaseniu. V tomto smere ale pôjde o jeho premiéru. „Cením si, že ideš do súboja proti mne, keďže dlhšie boxujem. Ale nezabúdajme, že ja som prijal tri zápasy a všetci moji súperi boxovali dlhšie ako ja. Ani raz som nepovedal, že ich knokautujem. Dávaj si pozor na takéto reči, pretože ťa to zožerie,“ upozorňuje vždy sebavedomý hudobník svojho nadchádzajúceho oponenta. 

image

FOTO Vémola prepísal históriu Oktagonu. Langera vybavil za sedem sekúnd, večer však jasne patril Buchingerovi

Dusná atmosféra medzi dvojicou panovala už na tlačovej konferencii. Servítku si pred ústa nedávala ani jedna zo zúčastnených strán. Zasahovať museli viackrát aj členovia ochranky. „Nemáš mi ako ublížiť. Som sám sebe šéfom, prezidentom, CEO. Zarábam sám na seba, môžem si hovoriť čo chcem. Nijak mi to neuškodí. Ale ty si ukázal, aký ste vy paparazzi falošní potkani. V televízii sa vyjadrujete chutne a keď ťa vyprovokujem na tlačovke, začneš nadávať. Potom ti hrozia, že ťa vyhodia z roboty, lebo si šikanovaný šéfom,“ posmešne reaguje raper vlastným menom Andreas Stolárik. 

O vzájomné meranie s ním už dlhodobo stojí Erik Tresor. K dohode o konfrontácií medzi týmito oponentmi však zatiaľ neprišlo. „Potenciálne zápasy s takýmito, ktorí to robia od detstva alebo roky? Zbláznili ste sa... Venujem sa tomu rok a pol. Box má určité levely a ja si ich musím prejsť, aby som tam nešiel na popravu,“ ponúka svoj pohľad priaznivcom Frayer Flexking.

Fight Night Challenge 5 je na programe 2. decembra vo vynovenej bratislavskej NBC aréne na Pasienkoch. Hlavný zápas celého večera zaobstará známy petržalský raper Momo a bývalý hokejista NHL Marcel Hossa. Chýbať nebudú ani ďalšie známe tváre ako napríklad Priscilla Versluis, Alexander Cverna či Filip Sulík. Kompletnú kartu nájdete po kliknutí TU.

Vstupenky si môžeš zakúpiť TU.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 07:50