Divoká Tvorkyňa je najzapálenejšia kresťanská influencerka na Slovensku.Facebook/divoká Tvorkyňa/
StoryEditor

Divoká Tvorkyňa je najzapálenejšia kresťanská influencerka na Slovensku. Najnovšie tvrdí, že má dôkaz o zmŕtvychvstaní

Antiyoutuber02.11.2023., 11:30h

Slovenská influencerka, ktorá si hovorí Divoká Tvorkyňa, natáča predovšetkým videá o viere v Boha. Teraz tvrdí, že jej kamarát videl muža predávkovaného drogami vstať z mŕtvych. Vraj iba vďaka tomu, že sa za neho modlil.

Lajkuj Brainee.sk na

Veronika Gažíková alias Divoká Tvorkyňa patrí medzi najzapálenejšie kresťanské influencerky nielen na Slovensku, ale aj v Česku. Nedávno vyrazila do Talianska s Ježišom, ktorý vraj celý výlet zaplatil, predtým liečila pomocou modlitby. Teraz tvrdí, že jej známy videl zmŕtvychvstanie.

image

Okradli ich, prepadli a takmer neprežili autonehodu. Z dvoch Čechov sa v Ázii stali obrovské celebrity

Influenceri, ktorí sa zameriavajú predovšetkým na videá spojené s kresťanskou tematikou, si v poslednej dobe obľúbili obsah, ktorý by mal dokazovať existenciu Boha. Ukazujú napríklad vymýtanie démonov z tela, rozprávajú o tom, že videli dorastať ľudské končatiny alebo tvrdia, že modlitbou vyliečili nejaké choroby.

Vzkriesenie z mŕtvych na drogovej párty

Medzi ne patrí aj Gažíková, ktorá presne také videá veľmi rada natáča. Niektoré situácie síce nezažila ona, ale zakaždým sa vo videu objaví niekto, kto bol údajného svedkom zázraku. Naposledy jej kamarát Marty u nej vo videu rozprával o tom, že vraj videl už mŕtveho človeka ožiť. Keď bol spoločne s priateľmi na cirkevnom stretnutí, zaklopala im na dvere vydesená žena. Jej partner sa vraj predávkoval drogami a na zadnej strane pozemku cirkvi zomrel.

Marty sa preto šiel s manželkou na mŕtveho pozrieť. Našli muža, ktorý nedýchal a nebúšilo mu srdce. Ostatní sa rozhodli zavolať záchranku, ale on s manželkou sa rozhodli za neho modliť. Položili naňho ruky a v momente, keď to urobili, údajne ožil. Po tom, čo dali ruky preč, zase začal umierať, tak na ňom ruky nechali dovtedy, kým zase začal dýchať. Mladík sa vrátil do budovy cirkvi o týždeň neskôr a chcel vidieť, kde zomrel. Preto je kamarát Gažíkovej presvedčený, že videl vzkriesenie mŕtveho človeka.

Robí marketing Ježišovi

Gažíková na sociálnych sieťach hovorí v podstate iba o Bohu. Pred niekoľkými mesiacmi jej totiž povedal, aby odišla z práce, ktorá ju nebavila a začala podnikať v oblasti online marketingu a sociálnych sietí. To aj urobila a v súčasnosti pomáha so sociálnymi sieťami niekoľkým klientom. Vďaka tomu si môže prácu rozvrhnúť tak, ako potrebuje, aby mala čas aj na svoje sociálne siete. Tie využíva predovšetkým na to, aby šírila myšlienky Biblie, a tvrdí, že tak robí zadarmo marketing Ježišovi.

Jej tvorba však zostáva širšou verejnosťou nepochopená. Nielen, že si z nej mnohí používatelia na sieťach uťahujú a neveria jej, mnohí sú tiež presvedčení, že jej obsah je príliš fanatický a radikálny. Ona sa takmer k žiadnym negatívnym komentárom však nevyjadruje a žije spokojný život s Bohom po boku.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 17:43