Známa tiktokerka pomohla svojej matke zabiť milenca.Twitter/adelaidenews2/
StoryEditor

Známa tiktokerka pomohla svojej matke zabiť milenca. Odsedieť by si mali doživotie

Antiyoutuber06.09.2023., 10:00h

Na brutálnej vražde, pri ktorej zomreli dvaja muži, sa malo podieľať päť ľudí. Medzi nimi bola aj známa influencerka, ktorá mala zosnovať smrť matkinho milenca.

Lajkuj Brainee.sk na

Internetom otriasla kauza, v ktorej mala známa tiktokerka Mahek Bukhari spoločne so svojou matkou zavraždiť dvoch mužov. Jedným z nich mal byť milenec jej matky, ktorý  sa mal vyhrážať že odtajní ich milostný pomer.

Niečo také si matka Bukhari zrejme nechcela pripustiť, a tak požiadala svoju dcéru a pár ďalších ľudí o láskavosť. V obrovskej rýchlosti mali naraziť do auta, v ktorom dotyčný milenec sedel. Za svoje činy boli momentálne odsúdené na doživotie, píše Matěj Čech z portálu Antiyoutuber.

Chladnokrvný a premyslený útok

Matka Bukhari mala mať pomer s istým Saqibom Hussainom. Ten však svojej milenke mal povedať, že má v pláne ich pomer zverejniť a jej manželovi poslať sexuálne fotografie, ktoré od nej dostal. Tomu však chcela matka známej tiktokerky zabrániť.

Hussain sa so ženami dohovoril na stretnutí, avšak na nevšednom mieste, v nevšednú hodinu. Údajne mal po matke Bukhari požadovať tri tisíc libier, ktoré mu dlhovala. Žiadna odovzdávka peňazí sa však nekonala. Bukhari spoločne s matkou a ďalšími komplicmi mali zďaleka iné plány. Stretnutie si dohovorili v skorých hodinách na parkovisku. Keď mal na miesto Hussain spoločne s ďalším mužom prichádzať, začal lov. Pri pokuse o útek sa však muži stretli so svojím osudom. V prudkej rýchlosti mali byť trafení druhým autom, ktoré ich doslova rozpolilo. 

Hussaina mali ženy naháňať spoločne s ďalšími mužmi hneď v niekoľkých autách. Po incidente z miesta činu všetci odišli. „Bol to bezcitný a chladnokrvný útok, ktorý nakoniec stál život dvoch mužov,“ povedal vyšetrovací dôstojník leicesterskej polície Mark Parish. „Dokonca sa na miesto incidentu vrátili, aby sa ujistili, či sú naozaj mŕtvi,“ dopĺňa.

Doživotie

Všetci zúčastnení boli následne zadržaní a predvedení pred súd. Vypočutie prebehlo pomerne rýchlo, pričom bol za dvadsaťosem hodín jasný verdikt. Hoci obe ženy vraždu popierali, nebolo im to platné. „Neustále klamali, aby sa pokúsili zahladiť stopy. Počas celého procesu boli arogantné,“ hovorí Parish.

image

Psy sa z nevysvetliteľných dôvodov hádžu do priepasti a umierajú. Záhadu mosta psích samovrážd doteraz nevysvetlili

Mladá influencerka a jej matka boli nakoniec odsúdená na doživotie. Ak si bude priať dostať sa z väzenia za dobré správanie, bude si musieť počkať tridsaťjeden rokov. Ostatné obvinenia dostali veľmi obdobné tresty s rozdielom len pár rokov.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 07:09