Kazmove milióny budú padať z neba.Mafra/anna Boháčová/
StoryEditor

Kazmove milióny budú padať z neba. Bankovky vyhodí z vrtuľníka niekde nad Českom

Antiyoutuber17.10.2023., 11:00h

Kazma sa konečne rozhodol, čo urobí s miliónom dolárov, o ktorý sa v jeden moment zaujímalo takmer celé Česko a ktorý bol predmetom súťaže nadväzujúcej na jeho film. Peniaze sa chystá kdesi nad Českom vyhodiť z vrtuľníka. Zároveň sa tým snaží o pomoc charite. Reakcie fanúšikov sú však skôr negatívne.

Lajkuj Brainee.sk na

Kamil Bartošek alias Kazma konečne povedal, čo bude s miliónom dolárov, čo je takmer 950-tisíc eur, ktorý v jeho súťaži nikto nevyhral. Spustil druhé kolo, v ktorom vyzval všetkých tých, ktorí pri návšteve kina dostali hernú kartu, aby jej číslo zaregistrovali na webe. Prečo?

Práve tým, ktorí kartu zaregistrovali, príde správa, ktorá ich navedie k peniazom. „V priebehu pár dní sa niekde nad Českou republikou vznesie nákladný vrtuľník. Bude mať pod sebou kontajner, v ktorom je jeden milión dolárov v jednodolarových bankovkách. V jeden jediný okamih sa vráta toho kontajnera niekde nad Českou republikou otvoria. Kedy a kde sa to stane sa pár hodín dopredu dozvedia len tí, ktorí si aktivovali túto kartu,“ opisuje Kazma, ako sa k peniazom dostať. „Všetko čo si nazbierate je vaše. A čo s tým urobíte už necháme na vás,“ dodáva.

Čo s peniazmi, ku ktorým viedlo rozlúštenie šifry či vloženie výhernej karty, má Kazma urobiť, vraj premýšľal dlho. Hneď po uzavretí súťaže ho ľudia vyzývali na to, aby peniaze poslal na zbierku na stomiliónovú liečbu pre malého Martínka, na ktorú sa v tom čase skladal celý národ. Aj to vo videu Kazma spomína. Pýtal sa totiž ľudí, čo s peniazmi má urobiť a práve darovanie na dobrú vec bol jeden z najčastejších návrhov. Ďalej spomína rozdelenie peňazí medzi hráčov a použitie peňazí pre ďalšiu show. „Dlho som premýšľal čo s tým a potom ma napadlo, že by som mohol všetky tieto tri veci spojiť dohromady,“ hovorí Kazma.

Charitu nechá na ľuďoch

Ďalej spomína platformu Donio, na ktorej sú zbierky na celý rad vecí. Od pomoci s liečbou, cez zhotovovanie zdravotných pomôcok až po pomoc rodinám, ktorým odišiel blízky človek. S tímom vytlačil QR kódy, ktoré vraj nalepili na všetky jednodolárové bankovky z výhry. Odkazujú na príbehy práve z Donia a každý QR kód je údajne nastavený na platbu v hodnote jedného dolára. Každá bankovka, ktorá vypadne z kontajnera, tak vraj dostáva vyšší zmysel.

image

Kazma zavrel svoj trezor, peniaze nikto nevyhral. Čo s miliónom spraví, ešte nevie

Reakcie od fanúšikov sa však líšia. „To sa tam tí ľudia zabijú,“ poznamenáva jeden z ľudí, čím odkazuje na to, že sa na miesto, kde budú bankovky padať z neba, zhromaždí v jeden čas obrovské množstvo ľudí, ktorí sa budú snažiť ukoristiť čo najviac peňazí.

„Mohli dať 23 náhodným ľuďom milión korún. Ale povedali si, že radšej tých 23 miliónov doslova vyhodia z okna a nechajú sa o to blbcov pobiť do krvi… nechápem, že nikomu nedošlo, koľko ľudí sa pri tom môže zraniť,“ uzatvára ďalší človek v komentároch.

Ďalšie reakcie sa napospol zhodujú v tom, že je to už celé len hlúposť. Časť Kazmových fanúšikov ho však chváli a vidí v pláne B, ako tomu Kazma hovorí, vyšší zmysel a dobro.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 20:37