Kazma milión nikto nevyhral.Mafra/anna Boháčová/
StoryEditor

Kazma zavrel svoj trezor, peniaze nikto nevyhral. Čo s miliónom spraví, ešte nevie

Antiyoutuber27.09.2023., 13:00h

Kamil Bartošek alias Kazma ukončil súťaž o milión dolárov. Za viac ako mesiac sa nikomu nepodarilo vylúštiť šifru, s výhernou kartou, ktorá nepotrebovala kód, k trezoru tiež nikto neprišiel. Kazma sa ľudí spýtal, čo má s viac ako dvadsiatimi miliónmi korún urobiť.

Lajkuj Brainee.sk na

Súťaž Kamila Bartoška známeho ako Kazma je na konci. Uplynul viac ako mesiac od premiéry jeho filmu ONEMANSHOW: The Movie, ale šifru, ktorú film skrýval, nikto nezvládol vylúštiť. Zároveň k trezoru v pražských Holešoviciach neprišiel nikto, kto so špeciálnou výhernou kartou presklenný box plný peňazí otvorí.

image

Kazmova šifra o milión dolárov pobláznila Česko. Na jeho film chodia ľudia len kvôli nápovedám

Peniaze nevyhral nikto, Kazma sa na záver ľudí spýtal, čo s nimi má robiť. Podľa mnohých je to trápny koniec súťaže, ktorá na chvíľu zasiahla stovky tisíc ľudí po celej krajine. Zároveň ľudia Kazmovi radia, aby peniaze venoval na charitu. 

Široká verejnosť ho vyzývala aby peniaze daroval chorému Martinkovi, ktorý potrebuje na liečbu zriedkavej choroby sto miliónov českých korún. Kazma však ešte nevie čo s peniazmi urobí a na premyslenie potrebuje viac času. Medzi tým sa pre dvojročného chorého chlapca podarilo vyzbierať rekordných 131 miliónov, čo je viac ako päť miliónov eur.

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
05. máj 2024 12:12