Babi PalomasProfimedia
StoryEditor

Influencerka zarába peniaze bizarným spôsobom. S mužmi sleduje futbal namiesto ich partneriek

iDnes.czbib29.08.2023., 10:17h

Dvadsaťštyriročná influencerka Babi Palomas z Brazílie sleduje so ženatými mužmi futbal a spoločne s nimi fandí ich obľúbeným tímom.

Lajkuj Brainee.sk na

„Robím to, čo s nimi ich manželky väčšinou robiť nechcú. A kráľovsky mi za to platí,“ uviedla. Účtuje si pritom tisíce eur. Je prekvapujúce, že sú muži ochotní za takú službu platiť také veľké sumy. Podľa Babi si ale len plní svoje najväčšie prianie, píše portál iDnes.

„Pre niektoré ženy je sledovanie futbalu utrpenia. Odmietajú zápasy so svojimi mužmi sledovať. Ľudia by sa asi čudovali, koľko sporov kvôli tomu môže vznikať,“ zverila sa žena.

image

Ľudia na OnlyFans míňajú na platforme šialené sumy peňazí. 80 percent z miliárd eur putovalo priamo tvorcom

Ženy ich vraj nepodporujú

Podľa Babi sa muži vo vzťahoch cítia osamelí, hoci so svojimi ženami trávia pomerne dosť času. Ťaží ich ale fakt, že im ženy zakazujú niektoré ich koníčky alebo ich nepodporujú v záľubách.

„Keď sa s nimi stretnem napríklad na večeri, väčšinou celý čas hovoria len o tom, ako svoju ženu milujú, ale chýba im podpora. Ženy nezdieľajú ich nadšenie pre niektoré športy a to ich frustruje,“ uviedla.

Ako občasná „náhradná“ manželka si zarába kráľovské peniaze. Vyrástla v malej brazílskej dedinke a snívala o práci učiteľky. Dnes ale tvrdí, že sa cíti lepšie, keď po svojom zachraňuje manželstvo.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 23:30