Mercedes ValentineMercedes Valentine/Instagram
StoryEditor

OnlyFans tvorkyňa priznala, že má svojich otrokov. Niektorí na ňu vraj prepísali svoju životnú poistku

Antiyoutuber23.08.2023., 09:00h

OnlyFans modelky vedia často vytvoriť zaujímavé a pikantné kauzy. Atlétka Mercedes Valentine teraz priznala, akých má fanúšikov. Niektorí sú jej vraj natoľko oddaní, že sa označujú za jej otrokov. Jeden sa kvôli nej dokonca rozviedol s manželkou a na sexy modelku prepísal svoju životnú poistku.

Lajkuj Brainee.sk na

OnlyFans modelky sú schopné si zarobiť obrovské peniaze. Prevažne záleží na oddaných fanúšikoch, dychtiacich po ich obsahu. Niektoré k sledujúcim pristupujú klasickým štýlom, iné ľahko odlišným a netradičným. Komunikácia medzi fanúšikom a tvorkyňov je veľmi dôležitá, nie vždy ale práve najlacnejšia, píše sa na portáli Antiyoutuber.

Tvorkyňa Mercedes Valentine s niektorými vraj dokonca jedná ako s otrokmi. Nie je to ale niečo, čo by si sama vymyslela. Sledujúci dychtiaci po jej pozornosti sú schopní urobiť pravdepodobne čokoľvek, len aby sa jej zapáčili. Láska k tvorkyni dokáže zničiť aj manželstvo. 

image

OnlyFans modelka žiadala svojich fanúšikov o peniaze na vozík. Potrebuje ho na svoje desaťkilové implantáty

Atlétka si vybudovala vernú základňu fanúšikov

OnlyFans je často označované za kontroverznú platformu. Nie je sa čomu čudovať. Objavujú sa na nej totiž často tvorkyne, ktoré tam, dá sa povedať, nemajú čo robiť. Už niekoľko učiteliek či policajtiek bolo prepustených z práce práve kvôli ich druhej sexy kariére. Nájsť sa tam dá tiež aj množstvo celebrít či športovcov, pri ktorých by väčšina fanúšikov pravdepodobne nepovedala, že sa do takej brandže vydajú. Veľké meno si na platforme urobila aj mladá profesionálna pole tanečníčka zo Sussexu. 

Vyšportovaná kráska sa už odmalička venovala gymnastike. Tancovať pri tyči začala už v osemnástich rokoch, pričom sa tým teraz živí profesionálne a má za sebou niekoľko súťažných úspechov. Nezdráha sa a sama si pravdepodobne svoje úspechy uvedomuje. Na vlastných stránkach svojich fanúšikov hneď informuje o tom, čím sa živí a ako rýchlo sa preslávila na OnlyFans. Tvrdí, že sa vraj len za pár mesiacov dostala do 0,6 percent najzárobkovejších tvorkýň. Peňazí momentálne asi naozaj nemá nazvyš a to hlavne tiež vďaka jej verným fanúšikom. 

Prosia, aby mohli byť jej otrokmi

Tí jej sú vraj natoľko verní, že jej ponúkli plnú oddanosť. Ich láska k tvorkyni je pravdepodobne natoľko veľká, že sú pre jej pozornosť schopní urobiť takmer čokoľvek. Valentine sa zverila, že niektorí dokonca až prosia, aby mohli byť jej otrokmi. Je to zvláštna požiadavka, ktorá by jej vraj nenapadla. Táto skupina fanúšikov má asi pocit, že pre uspokojenie a šťastný život pre Valentine musia urobiť všetko. Niektorí jej vraj darujú aj svoju dušu. „Mám veľa otrokov. Mám otroka, ktorý mi zapredal svoju dušu. Je to teraz asi nejaká vec,“ povedala Valentine. 

Ona sama si teda tento zvláštny koncept nevymyslela. Sama o sebe hovorí, že nie je práve dominantná, a tak nechápe, prečo chcú byť práve jej otrokmi. „Nechápala som, prečo by ľudia chceli byť mojimi otrokmi, pretože ja nie som práve dominantná,“ hovorí. Hoci to nie je niečo, čo by si sama vymyslela, sťažovať si na to rozhodne nemôže. Mesačné predplatné na jej účte má za celkom priemernú cenu, a to štrnásť dolárov mesačne. Vďaka otrokom si je schopná zarobiť slušné peniaze. 

Rozvod či prepísanie životnej poistky

Zverila sa, že na ňu jeden z nich dokonca prepísal svoju životnú poistku. Tento konkrétny muž sa asi do tvorkyne natoľko zamiloval, že je pre ňu schopný urobiť takmer čokoľvek. „Rozviedol sa kvôli mne so svojou ženou a nechal si ma vytetovať,“ hovorí Valentine. Podobných otrokov, ktorí ju chceli uspokojiť a oddať sa jej, nemá práve málo. Na internete by malo existovať dokonca aj miesto, kde sa títo otroci môžu registrovať. 

To, že sú fanúšikovia k svojim obľúbeným tvorkyniam veľmi štedrí sme už ukázali. Známa sa stala napríklad kauza, kedy OnlyFans tvorkyňa Alice Irving bola žalovaná bývalou manželkou jedného jeho fanúšika. Ten tvorkyni daroval auto, čo sa bývalej manželke nepáčilo, pretože ho vraj chcela ona. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
05. máj 2024 11:24