Sofia CosteTwitter/Sofia Coste
StoryEditor

28-ročná učiteľka si založila OnlyFans, jednu vec však nedomyslela. Jej študenti ju zaplavili žiadosťami o fotografie

Miroslav Kamody12.07.2023., 10:00h

Ako učiteľka nezarábala toľko, koľko si predstavovala. Založila si preto OnlyFans a lákala naň ľudí na TikToku. Nečakala však, že v priebehu niekoľkých mesiacov ju začne sledovať viac ako 300-tisíc ľudí.

Lajkuj Brainee.sk na

Byť učiteľom je dôležitým zamestnaním, ktoré ovplyvňuje životy stoviek detí a ich zaradenia sa do spoločnosti. Na druhú stranu však treba povedať, že táto práca často nie je adekvátne zaplatená. A mnohí preto hľadajú iné spôsoby, ako si privyrobiť.

Ako informuje portál Indy100, svoje by o tom vedela povedať aj 28-ročná učiteľka Sofia Coste, ktorá pred šiestimi mesiacmi začala tvoriť pikantný obsah na platforme OnlyFans. Chcela si tak zarobiť peniaze navyše, no s jednou vecou nerátala.

image

Jablko nepadá ďaleko od stromu. Exmanželka aj dcéra Charlieho Sheena zarábajú šialené peniaze na platforme OnlyFans

Študenti ju odhalili

Netrvalo totiž dlho a študenti jej účet objavili. Nepomohol tomu ani fakt, že Sofia si okrem OnlyFans založila aj účet na TikToku, kde ju veľmi rýchlo začalo sledovať takmer 300-tisíc ľudí, medzi nimi nielen študenti, ale aj ich rodičia.

„Snažila som sa to udržať v tajnosti, hlavne kvôli svojej práci, ale niektoré z mojich videí sa stali virálnymi a uvedomila som si, že ma moji študenti videli,“ povedala Sofia zo Španielska pre portál NeedToKnow.

„Keď ma odhalili, mala som veľa problémov, ktoré mi sťažovali prácu a nebol to príjemný zážitok – hlavne preto, že ľudia súdia. Moji študenti boli, samozrejme, prekvapení, ale napriek tomu, keďže sú mladí alebo otvorení, ma neodsúdili, ale skôr to prijali alebo pochopili,“ vysvetľuje španielska tvorkyňa obsahu pre dospelých.

Práce sa snaží oddeľovať

Ako dodala, niekoľko študentov túto tému vytiahlo aj priamo na hodine v triede, no ako učiteľka si musela zachovať formálny prístup. „Nemôžete študentom nadávať za otázku, ale musíte vedieť, čo odpovedať, a vrátiť sa k učeniu, akoby sa nič nestalo.“

image

Aké je to byť ženatý s OnlyFans modelkou? Sedem mužov odpovedá, čo na biznise partneriek milujú a čo ich vytáča

A prečo práve OnlyFans? Sofia po šiestich rokoch učenia zistila, že potrebuje nejaké peniaze navyše. Kamarát jej vtedy odporučil, aby vyskúšala túto platformu, a tak si založila účet. Nečakala však, že sa z nej stane virálna hviezda.

V súčasnosti sa stále venuje obom zamestnaniam, no potvrdzuje, že má problémy nielen so študentmi, ale aj učiteľmi, ktorí sú presvedčení, že forma jej vedľajšieho zárobku nie je vhodná. „Aby som bola úprimná, v škole, kde pracujem, ľudia o mne veľa hovoria a nie vždy v dobrom.“

Študenti sa tlačia na jej hodiny

„Hovoria o tom, či študenti chcú alebo nechcú ísť do mojej triedy, ale nakoniec to nie je moje rozhodnutie, pretože musíme dodržiavať pravidlá. Všetko je regulované a nie je mojím právom prijať alebo odmietnuť študentov,“ vysvetľuje.

Keď totiž učiteľku našli online, mnohí študenti sa chopili príležitosti vidieť ju osobne a požiadali o presun na jej vyučovacie hodiny. [Mala som] pomerne veľa žiadostí, aby sa pridali, ale nepočítam ich.“

image

Z farára sa stal tvorca na OnlyFans. Kvôli záľube v erotických hrách musel cirkev opustiť

Množstvo mužov v komentároch pod jej videami píše, že by chceli, aby bola ich učiteľkou. Sofia si zrejme pozornosť užíva, no je otázne, dokedy vydrží držať tieto dva svety od seba vzdialené tak, aby sa navzájom nezrútili a nepripravili ju o prácu učiteľky.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 14:17