Samuel SamakeInstagram/samuel_samake
StoryEditor

Čech nebude na návštevu Bratislavy spomínať v dobrom. Rasistická majiteľka hotela sa ho pokúsila okradnúť

Antiyoutuber18.08.2023., 12:00h

Tiktoker Samuel Samake sa zveril s nepríjemnou konfrontáciou. Pri jeho ceste na Slovensko kvôli operácii očí sa ubytoval v jednom zrejme z najlacnejších hotelov Bratislavy. To sa zdá sa bola chyba. Majiteľka ubytovania sa ho vraj pokúsila okradnúť. Dokonca ho mala aj rasisticky urážať.

Lajkuj Brainee.sk na

Samuel Samake sa dá popísať ako klasický a tuctový TikToker. Predtým sa nad jeho videami bavili stovky tisíc sledujúcich. Teraz jeho sláva aj on sám upadajú pomaly, ale iste do zabudnutia, píše Matěj Čech z portálu Antiyoutuber.

Dá sa povedať, že spadá do onej skupiny TikTokerov, ktorí sa v jednej chvíli presadili, ale ďalej svoju tvorbu neposunuli. Teraz však medzi svojimi priaznivcami rozvíril vody, keď sa na Instagrame zveril o nemilej situácii, ktorá sa mu stala pri jeho ceste na Slovensko.

image

Zúfalí tiktokeri. Česi si za peniaze od divákov v priamom prenose vytrhli zuby

Operácia očí a lacný hotel

V poslednej dobe je už celkom bežné, že sa influenceri vydávajú do zahraničia kvôli nejakej estetickej úprave tela, či inej operácii. Medzi ne patrí aj Samake, ktorý sa vydal do Bratislavy kvôli operácii očí. Zdá sa, že ubytovanie riešil na poslednú chvíľu, a tak mu už neostávalo veľa možností.

Dvetisíc korún (83 eur) v hoteli za noc sa mu zdalo veľa, a tak sa vraj rozhodol o oveľa lacnejší variant. „Všetky hotely tu v Bratislave stáli na noc napríklad dvetisíc a viac. Tak som si vzal nejaké za tisíc dvesto (necelých 50 eur). Bolo to ošemetné,“ vysvetľuje Samake.

Rozhodol sa tak pre oveľa lacnejší hotel, ktorý zrejme podľa jeho slov cenou zodpovedal aj kvalite. „Vzal som si taký pofidérny hotel. Skôr takú ubytovňu,“ hovorí. Za zvláštne Samake tiež považuje to, že po ňom majiteľka ubytovania chcela zálohu päťdesiat euro.

Majiteľka začala byť agresívna

Tú jej dal, noc v ubytovaní prečkal a ráno sa vydal na cestu domov. „Keď som ráno odchádzal, tak bola milá a v sekunde ju preplo. Začala byť agresívna,“ zveruje sa Samake. Zdá sa, že samotný TikToker na sto percent netuší, prečo sa majiteľka ubytovania zachovala tak, ako sa zachovala.

Jej nahnevanosť však zrejme neutíchala a skôr sa stupňovala. Samakeho mala dokonca začať rasisticky urážať. „Začala mi rasisticky nadávať a hovoriť mi, nech sa vrátim tam odkiaľ som prišiel,“ zveruje sa rozhodený Samake. Rasizmus však nebola jediná nepríjemná vec, ku ktorej sa majiteľka ubytovania uchýlila.

Podľa slov Samakeho sa ho zrejme pokúsila aj okradnúť. „Vrátila mi iba tridsať euro a dvadsať si vzala len tak, pretože si vlastne povedala, že si na ňu nebudem otvárať pusu,“ dopĺňa Samake. Naštvaný TikToker si také zaobchádzanie zrejme nechcel nechať a peniaze chcel po majiteľke späť. „Nechcela mi vrátiť tých dvadsať euro, tak jej hovorím, že bez nich jednoducho neodídem. Povedal som jej, nech mi ich dá, alebo zavolám políciu,“ hovorí.

image

TikToker si tetuje mená slávnych youtuberov, aby si ho všimli. Jeden mu zaplatil dovolenku a daroval vyše 4 tisíc eur

Pre políciu známa firma

Zdá sa, že mu nešlo ani tak o peniaze, ako o princíp, že sa nenechá okradnúť. „Bolo to fakt hnusné. Správala sa nechutne a ani som to nechápal. Ja som si z rasizmu vždy robil srandu, pretože mi príde, že to už neexistuje. Tá pani bola ale reálne príkladom toho, že to tu asi na Slovensku je,“ dopĺňa Samake.

Nadávky zo strany majiteľky zrejme neutíchli a peniaze mu stále nevrátila. Samake sa tak rozhodol, že zavolá políciu. Zdá sa, že keď si to majiteľka všimla, tak sa zľakla a Samakemu ihneď vrátila pätnásť euro s tým, že už musí odísť. Tým sa zdá, že celá konfrontácia skončila a Samake odišiel. Celú vec riešil aj s políciou, ktorá mu vraj oznámila, že s touto rasistickou majiteľkou už majú nemilé skúsenosti.

Vyzerá to tak, že nahnevanosť majiteľky nemala logické odôvodnenie. Tá Samakemu podľa jeho vyjadrenia totiž zrejme ani neoznámila, prečo je na neho naštvaná. On si však myslí, že to bolo kvôli fretke, ktorú mal so sebou.

Pred príchodom do ubytovania ho vraj informovala, že si so sebou nesmie vziať iba psa. O žiadnych iných zvieratách nebola reč, a tak si Samake povedal, že fretka v uzavretom boxe je úplne v poriadku. Majiteľka ubytovania na to však mala zrejme odlišný názor.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
05. máj 2024 17:10